11/7/2012

www.musiccorner.gr

 

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  5 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “OPERA CHAOTIQUE”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Οι Opera Chaotique έχουν διανύσει μια διαδρομή σχεδόν δύο αιώνων. Είναι το μακροβιότερο όνομα απ’ όσα θα περάσουν φέτος το καλοκαίρι από το Μουσικό Προαύλιο του Badminton. Στα μέσα του 19ου αιώνα σε ένα σκοτεινό θέατρο στο κέντρο του Παρισιού, ο Tenorman έπαιζε το Φάντασμα της Όπερας και ο Voodoo Drummer κρουστά στην ορχήστρα. Η παράσταση κατέβηκε αμέσως… Το Φάντασμα της Όπερας φανερά απογοητευμένο, άρχισε να τους κυνηγάει, προσπαθώντας να καταστρέψει όλες τις παραστάσεις τους…

Έτσι δημιούργησαν τους OperaChaotique, ένα μουσικοθεατρικό crossovercabaret, μια μοναδική παράσταση που συνδυάζει διαφορετικά είδη μουσικής, όπως Opera, Jazz, AlternativeRock, Musical, Αφρικάνικους Ρυθμούς και πρωτότυπες συνθέσεις, μέσα από μια κωμικο-τραγική ιστορία, σε ένα συνδυασμό με αυτοσχεδιασμούς και στιγμιαία αλληλεπίδραση με το κοινό που ήδη κέρδισε την εύνοια του Βερολινέζικου τύπου και όχι μόνο.

Οι Opera Chaotique λοιπόν, και τέρμα τ’ αστεία, την Πέμπτη 19 Ιουλίου, θα ενσωματώσουν για πρώτη φορά στην παράστασή τους A Jazz up Opera Showτο ντεμπούτο τους album Death of the Phantom of the Opera. Πρόκειται για ένα concept album, όπου αφηγούνται την σουρεαλιστική ιστορία του Φαντάσματος της Όπερας, το οποίο ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη και οδηγείται σε μία θυελλώδη σχέση με τη Voodoo Queen με τραγική κατάληξη…

Μέσα σε τρεις πράξεις ο Δον Ζουάν και η Κάρμεν, το Φάντασμα της Όπερας, ο Figaro και ο Charles Bukowski με τον Faust, μπλέκουν σε περιπέτειες και πρωταγωνιστούν σε μια σουρεαλιστική κωμικοτραγική ιστορία!

Από την Όπερα του 18ου και 19ου, στην γένεση της Τζαζ στη Νέα Ορλεάνη στις απαρχές του 1900, ως τα Βερολινέζικα Καμπαρέ της δεκαετίας του ’20 και ’30.

Members:

Tenorman: Vocals / Piano & Mystery

Voodoo Drummer: Drums & Tricks

Guests:

Λητώ Μεσσήνη: Σοπράνο

Σταύρος Παργινός: Τσέλο

Η Λητώ Μεσσήνη έχει τραγουδήσει και πρωταγωνιστήσει σε Όπερες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Με την αιθέρια φωνή της δίνει μια λυρικότητα και στο δίσκο των Opera Chaotique και στην παράσταση. Η σκηνική της γοητεία συναρπάζει το πλήθος των αντρών και όχι μόνο. Δηλαδή και τις γυναίκες…

Ο Σταύρος Παργινός έχει παίξει με τις περισσότερες ορχήστρες του εσωτερικού (Κρατική, Λαïκή, ΕΡΤ, μπαλέτου κ.ά.) και στη Γερμανία. Αν και οι Tenorman & Voodoo Drummer τον απειλούν με αντικατάσταση από μια όμορφη τσελίστρια, αυτός θα έχει μια ακόμη φορά την ευκαιρία να αποδείξει την μεγάλη του αξία…

MystiquePerformers :

Λευτέρης Χαρέλλης

Εύη Νικολοβγένη

Δάφνη Βλασακίδου

Είναι έκπληξη αυτό που θα κάνουν και για αυτό δεν μπορούμε να σας πούμε περισσότερα. Ο Λευτέρης Χαρέλλης επιμελήθηκε της μυστηριώδους συμμετοχής των τριών στην πρώτη τους συνεργασία με τους Opera Chaotique. Το κοινό θα αποφασίσει αν θα είναι η τελευταία…!

Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Θέατρο Badminton

Ολυμπιακά Ακίνητα, Άλσος Στρατού – Γουδή

Ώρα έναρξης : 21:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here