19/5/2011
www.musiccorner.gr

Η γνωστή και καταξιωμένη ερμηνεύτρια Deborah Myers επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 2 χρόνια απουσίας και συναντά επί σκηνής έναν εξαιρετικό ερμηνευτή, τον Γιώργο Περρή. Μία συναυλία που ενώνει δύο καλλιτέχνες από διαφορετική κουλτούρα, με την ίδια αγάπη όμως για την μουσική και την τέχνη τους.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν η Deborah Myers και ο Γιώργος Περρής αποτελεί ένα ταξίδι σε διάφορα είδη μουσικής και περιλαμβάνει δυνατές στιγμές: γνωστά τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου, τραγούδια από τον κινηματογράφο, κομμάτια από το κλασικό ρεπερτόριο της Deborah, αλλά και γαλλικά τραγούδια από τον νέο δίσκο του Γιώργου Περρή, που θα κυκλοφορήσει σύντομα στο εξωτερικό.

Στην παράσταση αυτή, ξεχωριστή ενότητα αποτελεί η ελληνική μουσική. Επιλεγμένα κομμάτια μερικών από τους σπουδαιότερους Έλληνες συνθέτες και αγαπημένα τραγούδια από την δισκογραφία του Γιώργου Περρή. Στο πρόγραμμα αυτό ωστόσο θα έχουμε και μία θαυμάσια ευκαιρία να ακούσουμε την Deborah να τραγουδά στα ελληνικά δίνοντας την δική της υπογραφή σε αγαπημένα κομμάτια του ελληνικού ρεπερτορίου. Ανάμεσα σε άλλα οι δύο καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει και θα μας παρουσιάσουν ένα μικρό αφιέρωμα-έκπληξη στα πιο γνωστά τραγούδια από ταινίες για παιδιά και κινουμένων σχεδίων και υπόσχονται να παρασύρουν το κοινό στην ξεγνοιασιά της παιδικής ηλικίας.

Η παράσταση αυτή, με την Deborah πλάι στον Γιώργο  και τον Γιώργο πλάι στην Deborah υπόσχεται δυνατές ερμηνείες, υπέροχα τραγούδια και  πάνω απ’όλα χιούμορ, αισιοδοξία και καλή ενέργεια!

ΙΝFO:
Μουσική Επιμέλεια: Θωμάς Κοντογεώργης
Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη
Ήχος: Δημήτρης Μπουρμπούλης
Βίντεο: Γιώργος Καρτάλος

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Η προπώληση ξεκινά στις 23 Μαΐου…

Διάρκεια προγράμματος: 2 ώρες
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισιτηρίων: 20€, 30€, 40€ – Φοιτητικό: 15€

Πληροφορίες: 210.3629246, 211.1010000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here