Ένα χρόνος  και κάτι πέρασε από την κυκλοφορία του δίσκου «Ο Νοέμβρης των ματιών της» και ο συνθέτης / μαέστρος Απόλλων Κουσκουμβεκάκης είναι πάλι εδώ …  «μ’ ένα νεύμα  του φιλιού», ένα δίσκο γεμάτο χρώματα, αρώματα και έμπνευση.

Αναγεννησιακά παραμύθια συνυπάρχουν με ροκ μπαλάντες και μεσογειακά μάμπο, μπαρόκ τσέμπαλα και τα κλασικά ηχοχρώματα της Athens Chamber Orchestra εναλλάσονται με έντεχνα ζεϊμπέκικα και χασάπικα, αργεντίνικης ιδιοσυγκρασίας τάγκο συνδιαλλέγονται με ιλλιγγιώδη soli  ηλεκτρικής κιθάρας.

cd_Kouskoumvekakis_2016

Στο προσωπικό μουσικό σύμπαν του Απόλλωνα δεν υπάρχουν ετικέτες και σύνορα, όλα τα ενώνει η μελωδική και αρμονική ματιά του, αλλά και ο υπέροχα γήινος και βαθιά ερωτικός στίχος της Μαρίας Σπυράτου.

Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν δυο μεγάλοι λαϊκοί καλλιτέχνες, η Νάντια Καραγιάννη και ο Μπάμπης Τσέρτος, καθώς και η νεαρή λυρική υψίφωνος Κατερίνα Τσαντήλα. Τις πλούσιες ενορχηστρώσεις υπογράφει ο συνθέτης, ο οποίος διηύθυνε την κλασική και τη λαϊκή ορχήστρα. Το δίσκο επιμελήθηκε εικαστικά η ζωγράφος Ζάννα Αρτέμη.

To cd κυκλοφορεί από την Melon Music.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here