Η Δέσποινα Ολυμπίου επιστρέφει δισκογραφικά με ένα νέο τραγούδι, με τίτλο «Μη σκεφτείς ξανά». Πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι σε μουσική και στίχους του George P. Lemos, με τη μελωδική ερμηνεία της Δέσποινας Ολυμπίου, να σε αγγίζει από τον πρώτο στίχο!

Κυκλοφόρησε το καινούριο μου τραγούδι και θέλω να ευχριστήσω τον Γιώργο Λαιμό που “ήρθε έτσι ξαφνικά” όπως λέει και ο όμορφος στίχος του και μου εμπιστεύθηκε τη δημιουργία του. Ευχαριστώ τον Λεωνίδα Τζίτζο για την υπέροχη ενορχήστρωση και την παρότρυνση να ακούσω ένα ωραίο τραγούδι που θα μου ταίριαζε απόλυτα και πόσο δίκιο είχες Λεωνίδα μου! Ευχαριστώ τον Σπύρο Σταμούλη που πστεύει ακόμα στα ωραία τραγούδια και τα στηρίζει και τα παιδιά στη Heaven Music ,ειδικά την Ελπίδα Ναστούλη.

Ευχαριστώ τον αγαπημένο μου και πολλά χρόνια φίλο μου Στέφανο Μάλαμα που είναι πάντα δίπλα μου και με παρότρυνε να το κάνουμε εικόνα. Ακούστε λοιπόν την ιδιαιτερότητα του τραγουδιού αυτού και δείτε το κλιπ που έφτιαξε ο Στέφανος με την πολύτιμη βοήθεια του Ιωάννη Βεργάδη (video production). Οι λήψεις “της τραγουδίστριας” έγιναν στο σπίτι, κάπου στο ενδιάμεσο του μεσημεριανού ύπνου του μωρού, έχοτας κολλημένο το κινητό μου στο ξύλο του κρεβατιού και μιλόντας συγχρόνως με τον Στέφανο για το πού πρέπει να σταθώ και τι πρέπει να κάνω! Ολο το κλιπ έγινε με ένα κινητό εν καιρώ περιοριστικών μέτρων καθότι μας βασανίζει αυτός ο COVID-19 και μας καθήλωσε σπίτι να προσέχουμε ότι πολυτιμότερο έχουμε. Τα παιδιά μας, τους γονείς μας, τους αγπαημένους μας, τη ζωή μας.

Εύχομαι στο άκουσμά του να ξεχαστείτε λίγο και να ταξιδέψετε κάπου όμορφα, να κολυμπήσετε σε θάλασσες ελευθερίας και να σκεφτείτε πως όταν τελειώσουν όλα αυτά θα μάθουμε να εκτιμούμε και να αγαπούμε την κάθε στιγμή, γιατι τίποτα δεν είναι δεδομένο.
Καλή ακρόαση“…
Δέσποινα Ολυμπίου

Guitars: George Retikas
Bouzouki: Stavros Papagiannakopoulos

Ποιος ήρθε έτσι ξαφνικά
είναι η αγάπη μες τη νύχτα
να σου πει μια καληνύχτα
Και την πόρτα σου χτυπά
μα εσύ δεν θέλεις να ανοίξεις
κι όμως πνίγεσαι στην θλίψη αρκετά

Της λες πια αρκετά
δε θες κανέναν πάλι απόψε απ’ τα παλιά

Μη σκεφτείς ξανά
και την πόρτα σαν ακούσεις δυνατά να σου χτυπά
άνοιξε την και η αγάπη θα περάσει με χαρά
και την μπόρα θα σου διώξει απ’ την καρδιά

Είναι τραγικό
όσο πόνο και να νιώθεις, διώξε το “εγώ”
την αγάπη άμα διώξεις θα ‘ναι πια αργά
τον καιρό σου θα περνάς με συντροφιά την μοναξιά

Ποια του έρωτα φωτιά
ήρθε τον πόνο σου να σβήσει
και την καρδιά σου να δροσίσει με φιλιά
Με μια αγκαλιά
καημού αγέρι όταν φυσήξει
τη θλίψη σου να πνίξει στα βαθιά
του έρωτα νερά
που εκεί μπορείς μέσα να βρεις παρηγοριά

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here