8/11/2013
www.musiccorner.gr

Οι Destino μας παρουσιάζουν την πρώτη επίσημη δισκογραφική δουλειά τους, σε συνεργασία με την Final Touch, τη δισκογραφική εταιρεία του Μίλτου Καρατζά. Το τραγούδι “Αναπνέω μα δεν ζω” είναι σε στίχους και σύνθεση του Θωμά Θεοδώρου. Την ενορχήστρωση και παραγωγή έχει κάνει ο Λευτέρης Γιαννόπουλος.

Οι Destino είναι ένα ελληνικό Pop-Rock συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε το 2009  από μια παρέα φίλων που αποφάσισαν να δώσουν σάρκα και οστά στα τραγούδια τους.  Εκμεταλλευόμενοι την μοναδικότητα του κάθε μέλους, η μουσική τους αποτελείται από μία αρμονική σύνδεση Pop, Rock και έντεχνου.

destino-anapnew_ma_den_zw

Το συγκρότημα αποτελείται από τους:
Θωμά Θεοδώρου (Φωνή – Ακουστική Κιθάρα, Σύνθεση) με εμπειρία σε live στην Αθήνα και την επαρχία και πολλά υποσχόμενες συνθέσεις
Νίκο Τζαγκαράκη (Φωνή – Κιθάρα) με εμπειρία σε live στην Αθήνα και την επαρχία,
Χρήστο Ρόζα (Μπάσο) ο οποίος έχει συμμετάσχει σε πολλές μεγάλες παραγωγές (Rent και άλλες) και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως Καίτη Γαρμπή, Sbaraquack και άλλους,
Λευτέρη Γιαννόπουλο (Ντραμς) με πολύχρονη εμπειρία live σε διάφορες μεγάλες σκηνές και συμμετοχή στο επιτυχημένο συγκρότημα Κόκκινα Χαλιά.

Στους Destino επίσης συμμετέχει η Ελένη Θεοδώρου (Φωνή) με μεγάλη εμπειρία σε μουσικές σκηνές (Σταυρός Του Νότου, Όνομα Του Ρόδου και άλλα)  και συνεργασίες όπως ο Μύρωνας Στρατής, ο Νίκος Μίχας και άλλα δυνατά ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Γνωρίστε το νέο συγκρότημα που είναι έτοιμο να κάνει αισθητή την παρουσία του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here