Ιούλιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Legend

Ο Δημήτρης Χαρίσης παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ένα μήνυμα» που κυκλοφορεί από τη Legend.

Πρόκειται για το τρίτο προσωπικό άλμπουμ του Δημήτρη Χαρίση που αν και πολύ νέος έχει πολύ αξιόλογες συνεργασίες και επιτυχίες στο ενεργητικό του. Όπως για παράδειγμα με τον Χρήστο Νικολόπουλο, τραγούδια του οποίου -σε στίχους Πυθαγόρα– είχε την τιμή να ερμηνεύσει σε προηγούμενη δουλειά του. Μία προίκα που θα ζήλευαν πολλοί! Έχει ερμηνεύσει επίσης τέσσερα υπέροχα τραγούδια που του εμπιστεύτηκε ο Σταμάτης Γονίδης, καθώς κι ένα νοσταλγικό ντουέτο με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Τραγούδια του που έχουν ξεχωρίσει είναι τα: «Μηνύματα», «Μεσάνυχτα» και «Κάθε Κυριακή».

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία σπουδαία λαϊκή φωνή, με δυνατές ερμηνείες, που αγαπάει και υπηρετεί το καλό τραγούδι.

Στο ολοκαίνουριο άλμπουμ του «Ένα μήνυμα», ο Δημήτρης Χαρίσης ερμηνεύει δώδεκα νέα τραγούδια, των οποίων τη μουσική υπογράφουν ο Γιάννης Φουστέρης, ο ίδιος ο Δ. Χαρίσης και ένα ο Θοδωρής Τσέλας, ενώ στους στίχους συναντάμε τους: Θανάση Γκαραβέλα, Εβίτα Καραγιώργου, Τάσο Ακάλεστο, Νίκο Βαξεβανέλη, Χρήστο Αναστασίου, Διονύση Αλεξίου και Κώστα Τριάντο.

Εκτός από το τραγούδι «Κάθε Κυριακή» που είναι επιτυχία και ακούγεται παντού, ξεχωρίζει ήδη το ομότιτλο «Ένα μήνυμα» σε μουσική Δημήτρη Χαρίση και στίχους Θανάση Γκαραβέλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here