Τον Δημήτρη Καρρά και τον Φώτη Ανδρικόπουλο μαζί με έξι εξαιρετικούς μουσικούς και την πρωτοεμφανιζόμενη  τραγουδίστρια Κατερίνα Ζευγαρά θα απολαύσουμε σε μία μοναδική εμφάνιση στο Ίλιον plus το τελευταίο Σάββατο της Άνοιξης.

Μία μουσική συνεύρεση που αποτελεί την κορύφωση της πολύχρονης συνεργασίας των δύο τραγουδοποιών, ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο από μουσικές εκπλήξεις και θετική ενέργεια. Τραγούδια δικά τους  που αγαπήσαμε και όχι μόνο.

karras_andrikopoulos_afisa_2016_05_001

Στην παρέα τους οι μουσικοί: Κατερίνα Τεπελένα – Βιολί, Φλάουτο, Δρόσος Σκυλλάς – Τύμπανα, Τάσος Ρούσης – Μπάσο, Δημήτρης Τσιμπάνος – Πλήκτρα,  Ιάσονας Κτενάς – Βιολί, Κατερίνα Τεπέλένα, Παντελής Κλήμης – Κιθάρα.

Ο Δημήτρης Καρράς πρώην μέλος των συγκροτημάτων Παζλ & Βωξ, έχει συνεργατεί με τους σπουδαιότερους Έλληνες καλλιτέχνες σε δισκογραφικό επίπεδο. Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης, Γιάννης Κότσιρας, Σταμάτης Γονίδης, Μανώλης Μητσιάς, Κώστας Μακεδόνας, Νατάσσα Μποφίλιου, Αρετή Κετιμέ, είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του. Κάθώς έχει συνεργαστεί και με τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο στον δίσκο οι “Βωξ τραγουδούν Γιάννη Μαρκόπουλο”. Τα τελευταία 16 χρόνια έχει στην κυκλοφορία 20 δισκογραφικές δουλειές, πάνω από 40 συνεργασίες και περισσότερα από 160 τραγούδια.

Ο Φώτης Ανδρικόπουλος απόφοιτος του Εθνικού ωδείου Περιστερίου, το 2006 σε ηλικία 17 ετών γνωρίζεται με τον Δημήτρη Καρρά και ηχογραφούν τρεις δισκογραφικές δουλειές το πρώτο, του νεαρού τότε τραγουδοποιού, ‘’Άγρυπνη Νύχτα’’ (Lyra), ακολουθεί το δεύτερο cd  “Έτσι οι μέρες περνούν” (Lyra) που περιέχει και την ομώνυμη επιτυχία, τέλος το cd ‘’Έξοδα’’ (Final Touch) ένα τραγούδι σε στίχους Μάνου Ελευθερίου.

Οργάνωση παράστασης: Αλέξανδρος Γερασίμου

Σάββατο 18 Μαΐου
Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό στο τραπέζι και δώρο το τελευταίο cd του Δημήτρη Καρρά.

Ίλιον Plus
Κοδρυγκτώνος 17

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here