Το ερώτημα που καλούμαστε όλοι μας να απαντήσουμε είναι μέχρι πού θα φτάναμε για την αγάπη μας; Πού θα φτάναμε για μια αγάπη που μπορεί να σημαίνει τα πάντα; Η απάντηση δίνεται μέσα από το νέο τραγούδι του Δημήτρη Μήλα με τίτλο «Έφτασα ως εκεί…!» Ένα φολκλορικό κομμάτι με μυθικά και παγανιστικά στοιχεία που παντρεύει έντεχνα το ψυχεδελικό ροκ με κέλτικες επιρροές και μας εξιστορεί τις περιπέτειες κάποιου στην προσπάθειά του να αποτρέψει το οποιοδήποτε κακό που μπορεί απροσδόκητα να συμβεί και να διαλύσει μια δυνατή σχέση.

milas_cover_2017_11

Η δυναμική και συνάμα ταξιδιάρικη μουσική προέκυψε μέσα από συνεργασία με τον Μπάμπη Μουλακάκη, ιδρυτικό μέλος της indie rock μπάντας “The bow”, ύστερα από πέντε ακόμα κομμάτια που προήλθαν με συνεργασίες με τους :Νίκο Ξαρχάκο, Θέλμα Καραγιάννη, Σοφία Καποράνη, Στέλιο Χαλβατζή και Νικόλα Αδέσποτο.

Το «Έφτασα ως εκεί…!» σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου έξι τραγουδιών και το άνοιγμα ενός νέου, από το 2018, με ζωντανές εμφανίσεις και με την ολοκλήρωση της πρώτης δισκογραφικής του δουλειάς. Το τραγούδι διακρίνεται για τη διαφορετικότητά του, αιφνιδιάζοντάς μας με την ξεχωριστή ενορχήστρωση που φέρει την υπογραφή του Βαγγέλη Καραπέτρου, καθώς ποικίλει και για άλλη μια φορά μας εντυπωσιάζει στο τελικό της αποτέλεσμα. Η συμμέτοχη των Αλέξανδρου Παπανικολάου στο λαούτο, Κώστα Φόρτσα στη γκάιντα και στο καβάλι και Μπάμπη Μουλακάκη στην ηλεκτρική κιθάρα συμβάλλουν καθοριστικά στην ενορχήστρωση του τραγουδιού και σε συνδυασμό με τους έντεχνους στίχους, μας προσφέρουν συνολικά ένα ταξίδι αισθήσεων και εικόνων.

Στίχοι: Δημήτρης Μήλας
Μουσική: Δημήτρης Μήλας – Μπάμπης Μουλακάκης
Ενορχήστρωση: Βαγγέλης Καραπέτρος

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Μπάμπης Μουλακάκης – Ηλεκτρική Κιθάρα
Κώστας Φόρτσας: Γκάιντα – Καβάλι
Αλέξανδρος Παπανικολάου: Λαούτο
Βαγγέλης Καραπέτρος: Όλα τα υπόλοιπα

Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Studio Pazl

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here