Δεκατρία άλμπουμ, τραγούδια-σταθμοί, «Ενδελέχεια», προσωπική διαδρομή, πλήθος ψηφιακών singles, πολυποίκιλες συνεργασίες και αλληλεπιδράσεις, γραπτά, στίχοι, ιστορίες, παρεμβάσεις, θρυλικά ‘90s – σκληρά ‘20s.

Τριάντα χρόνια αδιαπραγμάτευτης και ασυμβίβαστης πορείας, ακόμα ένα ταξίδι που τον φέρνει στη σκηνή για μια συναυλία-γιορτή. Ένας από τους πλέον σημαντικούς παραγωγικούς και ακέραιους εκφραστές της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Ο συνθέτης, στιχουργός και συγγραφέας Δημήτρης Μητσοτάκης, ευρύτερα γνωστός από το συγκρότημα «Ενδελέχεια», που υπήρξε ένα από τα επιδραστικότερα αλλά και δημοφιλέστερα σχήματα της δεκαετίας του ‘90, αλλά και ως ένας από τους μεγαλύτερους ροκ στιχουργούς και τραγουδοποιούς της γενιάς του, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο στην 30ετή δημιουργική του πορεία. Με 13 δισκογραφικά άλμπουμ και αρκετές ανεξάρτητες διαδικτυακές κυκλοφορίες στο ενεργητικό του, ξεκινώντας από την εποχή των «Βουτιά από ψηλά», «Δεν είμαι αυτός που θες», «Τι τραγούδι να σου πω», «Διαμαντένια προβλήτα», περνάει μέσα από τις νεώτερες αναζητήσεις των Ευδαιμονικών «Αν» και «Ρώτα» και φτάνει στη σημερινή προσωπική του διαδρομή που εκφράζεται με τα νέα του ψηφιακά singles που θα ακούσετε στο κανάλι του στο youtube.

Τραγούδια που κάνουν τη δική τους πορεία μέσα στην σύγχρονη παραγωγή: «Δεν χωράμε όλοι», «Κυρά Κατίνα», «Η λίστα», «Η καρέκλα είναι πρέζα» κ.ά. Ένα μουσικό ταξίδι στο σύνολο της μουσικής του εργασίας με σταθμούς στα πιο γνωστά του και δημοφιλή τραγούδια.

Μας προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη από την ελληνικές ροκ, και όχι μόνο, μελωδίες που εδώ και δυο δεκαετίες ντύνουν τους ξεχωριστούς άλλοτε λυρικούς και άλλοτε καυστικούς του στίχους. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν αγαπημένες διασκευές από το ευρύτερο φάσμα του ελληνικού τραγουδιού.

Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Οδυσσέας Τζιρίτας: κιθάρα
Παντελής Πέτρου: μπάσο
Νίκος Χριστόπουλος: τύμπανα

Προβολή – Επικοινωνία: Μαίρη Καλδάρα

Σάββατο, 22 Απριλίου
στις 22.00

Caja de Musica
Σινώπης 27 και Μιχαλακοπούλου, Αθήνα
Κρατήσεις: 6944 610061

Είσοδος: 10 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here