Μετά  τις  πολύ  επιτυχημένες  εμφανίσεις  σε Ελλάδα & Κύπρο το 2014, αποφάσισαν  να εμφανιστούν στην Μουσική σκηνή Αρχιτεκτονική για να μην στερήσουν την χαρά από εκείνους που δεν μπόρεσαν να παρακολούθησαν την παραπάνω συναυλία.

Ομόφωνα κοινό και κριτικοί, την χαρακτήρισαν σαν την μεγάλη έκπληξη του 2014 και δεν είχαν άδικο. Πλήθος κόσμου προσήλθε στις συναυλίες για να τραγουδήσουν, να θυμηθούν, να ταξιδέψουν, να  ξεχάσουν και να γελάσουν… σε μια σκληρή  και άδικη  για την πατρίδα μας εποχή.

tsaknis_miliokas_afisa_2014_12_01

Ένα εκρηκτικό μείγμα γερόλυκων της Rock, με νέους μουσικούς ….και όποιος αντέξει. Ο πολιτικός στίχος του Διονύση Τσακνή, τα διαχρονικά του τραγούδια και το ανατρεπτικό χιούμορ του Γιάννη Μηλιώκα δημιούργησαν ένα μουσικό παζλ, αντάξιο της μουσικής ιστορίας και σταδιοδρομίας τους. Στην παράσταση θα ακουστούν και καινούργια τραγούδια του Γιάννη Μηλιώκα.

Πρώτον γιατί το rock δεν γερνάει και δεύτερον γιατί τα φαινόμενα μπορεί και να απατούν. Ένα είναι σίγουρο:  Τα αγαπημένα τραγούδια έχουν λόγο ύπαρξης και είναι παντός καιρού.

Μαζί τους μια εκπληκτική φωνή, η Χανιώτισσα τραγουδίστρια  Κασσιανή Λειψάκη.  Η Κασσιανή είναι ένα από τα μεγαλύτερα  μουσικά ταλέντα της χώρας, και   πιστεύουμε πως πολύ σύντομα  θα πάρει τη θέση που της αξίζει.

Φιλική συμμετοχή
6/12 – Ο.Μ.Ν.Ι.Α
13/12 – ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΣΚΙΕΣΔ.Ο.Γ.Μ.Α

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here