Γιάννης Διονυσίου ερμηνεύει μαζί με την Ιουλία Καραπατάκη και σε συνεργασία με τον σημαντικό στιχουργό Κώστα Φασουλά και τον συνθέτη και εξαίρετο σολίστα του βιολιού Φώτη Σιώτα παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Όπως και να ‘χει, σε προσέχω».

Το τραγούδι «Όπως και να ΄χει, σε προσέχω» αποτελεί μετά το επιτυχημένο «Γλυκό μου πικραμύγδαλο» αποτελεί επίσης προάγγελο της κυκλοφορίας του πρώτου προσωπικού album του ερμηνευτή, με τίτλο «Πρώτη βόλτα» που θα βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων στις 11 Απριλίου.

Ο Γιάννης Διονυσίου είναι ο πιο ταλαντούχος και ελπιδοφόρος ερμηνευτής της γενιάς του, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των μεγάλων φωνών που έχει αναδείξει το λαϊκό μας τραγούδι. Οι επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις του και η θερμή υποδοχή του κοινού, δίνουν το στίγμα της έως τώρα επιτυχημένης πορείας του στη μουσική μας σκηνή.

Στο πρώτο προσωπικό του album έχει την τύχη να συνεργάζεται με ταλαντούχους και αναγνωρισμένους δημιουργούς. Το τραγούδι «Όπως και να ‘χει, σε προσέχω» αποτελεί μία ακόμη εξαιρετική συνεργασία του Κώστα Φασουλά στους στίχους και του Φώτη Σιώτα στη σύνθεση.
Ο Κώστας Φασουλάς προσεγγίζει με τη διακριτή στιχουργική του ματιά το αιώνιο θέμα του έρωτα με τρόπο πρωτότυπο και συγκινητικό, όπως ταιριάζει σε έναν δεξιοτέχνη του λόγου.
Ο Φώτης Σιώτας συνεχίζει να εκπλήσσει με τη μεγάλη συνθετική του γκάμα και τον ξεχωριστό, σύγχρονο τρόπο που προσεγγίζει το λαϊκό τραγούδι, χωρίς να ξεχνά τα βασικά του συστατικά που ιστορικά το καθιέρωσαν.

Ο Γιάννης Διονυσίου και η Ιουλία Καραπατάκη, δύο εκλεκτά μέλη της νουβέλ βαγκ των ερμηνευτών μας δίνουν δείγματα του μεγάλου τους ταλέντου και συγκροτούν ένα απόλυτα ταιριαστό δίδυμο, αντάξιο της προσδοκίας που δημιούργησε η συνύπαρξή τους.

Η εικαστική προσέγγιση της εικόνας του Γιάννη Διονυσίου που συνοδεύει την κυκλοφορία του τραγουδιού είναι δημιουργία του ανατρεπτικού νέου καλλιτέχνη, εικαστικού και μουσικού, Έβρου Βοσκαρίδη.

Το τραγούδι «Όπως και να ‘χει, σε προσέχω» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό video clip που υπογράφει ο επίσης νέος και ταλαντούχος σκηνοθέτης Πάνος Ηλιούπουλος και κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Μόνο σε σένα την καρδιά μου τη φανέρωσα
μόνο σε σένα
κι όσα ταξίδια μου ματαίωσα
με σένα θα τα κάνω μαζεμένα

Εδώ τα χρόνια καίγονται, σαν την αγάπη φλέγονται
σαν την αγάπη που για σένα τρέφω
πότε βαθιά σου δίνομαι, πότε με καταστρέφω
όπως και να ‘χει, σε προσέχω

Ίδιο σκοτάδι το μικρό με το θεόρατο
για να ξεπέσω
μικρό το λάθος μου συγχώρα το
κλείσε το δρόμο πάνω σου να πέσω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here