Ο γνωστός DJ & παραγωγός DiPap έχοντας συνεχόμενες επιτυχίες με δικές του ηχογραφήσεις (“Λίγη Ζωή Ακόμη”, “City Lights”) αλλά και πολύ πετυχημένα remix (“lovesongs” , “Θα Περιμένω” ή το ανεπίσημο “Billie Bossa Nova” της Eilish), επιστρέφει διασκευάζοντας ένα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ραδιοφώνου, το “Thinking Of You” που πρωτοακούσαμε από τον Elias το 2017.

Ο DiPap το τελευταίο χρόνο παίζει τις μουσικές του ως resident DJ σε γνωστό bar-club στο Ντουμπάι και παράλληλα συνεχίζει τις παραγωγές του είτε με πρωτότυπες ηχογραφήσεις είτε βάζοντας τη σφραγίδα του σε ευφάνταστα remakes γνωστών επιτυχιών, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Για το “Thinking Of You” συνεργάστηκε με μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη φωνή, την Άννα Πασπάτη, μέλος του συγκροτήματος Hume Assine. Η Άννα, με καταγωγή από την Sierra Leone, είναι κάτοχος πτυχίου φωνητικής από το London College of Music (LCM) και έχει trip hop, neo soul και alternative pop επιρροές. Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις και musical όπως το “Hairspray”, ενώ παράλληλα έχει χαρίσει την φωνή της σε ταινίες και σειρές του Netflix, όπως το “Bookmarks – Celebrating Black Voices”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here