Οι Locomondo μετά από δεκαέξι χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και την πρόσφατη επιτυχία τους “80’s“, καθώς και την συνεργασία με τον Tonino Carotone “La Mulata” ετοιμάζουν διπλό δισκογραφικό χτύπημα σε Ελλάδα και Γερμανία!

Εντός του μήνα θα κυκλοφορήσει το νέο album τους στην Ελλάδα με τίτλο “Star” από το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου, ενώ ταυτόχρονα στη Γερμανία θα κυκλοφορήσει το album “Radio”.

Ο δίσκος “Star” θα περιλαμβάνει 13 κομμάτια:
Radio
Ο πειρατής
Sodade
Καΐκι μου Άη Νικόλα
Χτες το βράδυ στο όνειρο μου
Leaving all the world behind
Star
Μαύρο νερό
99 Ballonia
Αυτό είναι το νησί μας
Take Warning
Nyiragongo
Δε θέλω να πάω σπίτι ακόμα

Σε αυτό τον δίσκο η αύρα του Αιγαίου συναντάει τους ρυθμούς της Καραϊβικής, ενώ συνυπάρχουν αρμονικά και 3 αγγλόφωνα κομμάτια. Leaving All The World Behind, Nyiragongo, Take Warning…

Οι Locomondo, που ποτέ δεν έκρυψαν το θαυμασμό και την αγάπη τους για τους καλλιτέχνες του ρεμπέτικου, ερμηνεύουν το γνωστό κομμάτι “Καΐκι μου Άη Νικόλα” του μεγάλου Βασίλη Τσιτσάνη με το δικό τους τρόπο.

Ο δίσκος συμπεριλαμβάνει το ήδη γνωστό “Κομμωτήριο” υπό τον τίτλο “Star”. Ένα μικρό κορίτσι ονειρεύεται στο κομμωτήριο της μητέρας της κάποια μέρα να γίνει μεγάλη στάρ.

Τέλος, το κομμάτι “Radio”, που συμπεριλαμβάνεται και στον Γερμανικό δίσκο, είναι αφιερωμένο σε όλους τους συναδέλφους μουσικούς, τραγουδοποιούς αλλά και όλες τις μπάντες που σε μια δύσκολη εποχή παλεύουν να εκφραστούν και να ακουστούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here