Η φετινή σεζόν του Caja de Musica «κλείνει» με μοναδικό τρόπο. Ο εξαιρετικός ερμηνευτής Δώρος Δημοσθένους το Σάββατο 27 Μαΐου και το 3 Ιουνίου, θα μας χαρίσει το πιο μελωδικό φινάλε.

«22.30 στην Αθήνα βράδυ» έρχεται ο Δώρος Δημοσθένους, με τους στενούς του φίλους και συνεργάτες, Νεοκλή Νεοφυτίδη, συνθέτη και σολίστα στο πιάνο και Βασίλη Δρογκάρη στο ακορντεόν. Με ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα βασισμένο στις μοναδικές ερμηνείες του Δώρου και στις ιδιαίτερες διασκευές του Βασίλη και του Νεοκλή.

Ο Δώρος Δημοσθένους με την εμπειρία, την ευαισθησία και τον δυναμισμό της φωνής του σε πρώτο πλάνο, μαζί με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και τον Βασίλη Δρογκάρη στο ακορντεόν, μας υπόσχεται μια μαγική βραδιά γεμάτη από αισθαντικές ερμηνείες.

Απρόβλεπτες ξεχωριστές διασκευές από τον διεθνή κινηματογράφο, το ελαφρό ως το λαϊκό και το ρεμπέτικο τραγούδι, με συνθέσεις των M.Χατζιδάκι, Μ.Θεοδωράκη, Σ.Ξαρχάκο,Γιάννη Σπανό, Τσιτσάνη, Κ.Γιαννίδη, Γ. Μουζάκη, Λ. Κηλαηδόνη, Δ. Σαββόπουλου, N. Κυπουργού κ.α.

Ο Δώρος Δημοσθένους έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, πλούσια εμπειρία μέσα από σπουδαίες συνεργασίες όπως με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τον Γιάννη Σπανό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και πολλούς άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες.

Το ξεχωριστό, δεμένο αυτό “τρίο”, μετράει πολλές μελωδικές και ταξιδιάρικες εμφανίσεις σε πολλά μουσικά στέκια της Αθήνας, της Κύπρου και ολόκληρης της Ελλάδας.

Φυσικά όμως, καλλιτεχνικός σκοπός της βραδιάς, δεν περιορίζει φυσικά στο ελάχιστο την ευχάριστη, χαλαρή και παρεΐστικη ατμόσφαιρα του χώρου.

Σάββατο 27 Μαΐου & 3 Ιουνίου 2023
Έναρξη: 22.30

Caja de musica
Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου
Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 – 21.00)

Είσοδος: 12€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here