Φωτορεπορτάζ: Αφροδίτη Ζαγγανά

Οι Dub Pistols επέστρεψαν αν και ποτέ δεν ήταν πραγματικά μακριά… Αν και στο μυαλό μας αυτή η μπάντα είναι σχεδιασμένη να ακούγεται έξω, με μόνη οροφή τον ουρανό και το καλοκαίρι σε κάθε κύτταρο μας, μας υποδέχτηκαν στο Fuzz για να μας αποδείξουν πως σε κάθε περίπτωση, τα γόνατα μας θα θυμούνται μέρες μετά αυτή τη βραδιά!

dubpistols_live_2015_02_016

Ο Barry Ashworth και η μπάντα του, ένα αειθαλές μάτσο αλήτες, ανέβηκαν στη σκηνή με μια μοναδική άνεση, η βότκα και οι μπύρες σε ετοιμότητα, στα χέρια του και το κοινό έτοιμο να ξεσηκωθεί.. Κανένας μας άλλωστε δεν θα ήθελε να τον απογοητεύσει!

Μέτα από μια ώρα και κάτι, που μας κράτησαν συντροφιά, οι Ρόδες United, με το Νικήτα Κλιντ να μας κάνει μια βόλτα στην λιακάδα του μυαλού του με τις απαραίτητες εκρήξεις κάθε τραγουδιού, αλλά και τον Barry να τους παρακολουθεί ανάμεσα στο κοινό, η σκυτάλη παραδόθηκε με φυσικότητα, αφού τα vibes που δεχόμασταν όση ώρα στη σκηνή, τους επιβεβαίωσαν ως την καλύτερη επιλογή για το opening act.

dubpistols_live_2015_02_026

“…follow each and every step that i take, as many bars i break, i still cant escape.. so at night i stay awake, go out and separate my soul from my conscience and all i can equate is a bunch of crazy nonsense…” ξεκίνησαν! Οι ρυθμοί μεθυστικοί και τα γόνατα παραπάνω, δεν επιλέχτηκαν τυχαία αφού είναι το σημείο που δεν έμεινε όλη τη βραδιά ακίνητο.

Ο Barry και οι υπόλοιποι pistoleros, είναι μέσα σε αυτό που κάνουν κι αυτό φαίνεται. Όμως είναι και εξαιρετικά επικοινωνιακοί, επηρεάζοντας μας… “μολύνοντας” μας καταπληκτικά. Ακούσαμε τραγούδια από το album τους που αναμένουμε να κυκλοφορήσει. Με τον τίτλο του και την εμφάνιση τους με πουκάμισα και γραβάτες, το μυαλό ταξίδεψε σε μια συγκέντρωση κάποιας συμμορίας Λατίνων… “The return of the pistoleros” ο τίτλος, υιοθετώντας τον χαρακτηρισμό από τους θαυμαστές τους που τους αποκαλούσαν έτσι.

dubpistols_live_2015_02_012

Oι Dub Pistols έκαναν τον χρόνο να επιταχύνει και εμάς γεμάτους εικόνες να πρέπει να επιστρέψουμε από το όποιο σύμπαν είχαμε αφεθεί… Ένα live που θα θυμόμαστε καιρό και θα το έχουμε μέσα μας… μέχρι την επόμενη επιστροφή…

Περισσότερες φωτογραφίες του Music Corner από το live

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here