Ο Μίνως Θεοχάρης με τους Εδώ και Τώρα (Ε.Τ) συναντάνε τον Δημήτρη Μακαλιά και ξαναχτυπούν, αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης!

Το Casablanca Music Hall, το μόνο Music Hall στην Αθήνα που φιλοξενεί και προτείνει ό,τι πιο θεαματικό και πρωτότυπο συμβαίνει, υποδέχεται το «Εδώ και Τώρα» και στοιχηματίζει πως δε θα έχετε δει τίποτα παρόμοιο στη νυχτερινή διασκέδαση μέχρι σήμερα.

theoxaris_makalias_2015_11_001

Σε μια Αθήνα που δείχνει να καταρρέει, δέκα νεαροί καλλιτέχνες ονειρεύονται, τραγουδάνε και χορεύουν, παλεύουν, γίνονται επικίνδυνοι και συμπαθείς, παρασύρουν το κοινό σε έναν κόσμο γεμάτο χιούμορ, δυνατή μουσική και πολύ χορό. Το πιο διασκεδαστικό νεανικό και καινούριο είδος θεάματος μετά τη περσινή τεράστια επιτυχία αλλάζει, μεγαλώνει, δυναμώνει και φιλοδοξεί να γίνει ό,τι καλύτερο έχετε δει. Πιο επικίνδυνα, πιο τρελά πιο αναπάντεχα ζήστε το «Εδώ και Τώρα»!

edw_kai_twra_casablanca_2015_09_01

Εμφανίζονται: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ,ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΨΥΧΡΑΜΗ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ, ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΑΝΔΗΛΑΣ, ΑΝΝΑ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΧΟΥΓΙΑ, ΤΑΣΟΣ ΞΙΑΡΧΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΕΝΟΒΙΑ

Σκηνοθεσία, κείμενο και φωτισμοί: Μίνως Θεοχάρης
Χορογραφίες- κίνηση: Τάσος Ξιαρχογιαννόπουλος
Κοστούμια: Δήμος Κλιμενώφ
Ενορχηστρώσεις: Παύλος Καλτουρουμίδης
Μουσική διδασκαλία, φωνητική ενορχήστρωση: Μαρίνα Σάττι
Πρωτότυπη μουσική: Στάμος Σέμσης
Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Φωτογραφίες: Νίκος Καρανικόλας
Βοηθός ενδυματολόγου: Ιωάννα Παπακωνσταντίνου

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Casablanca Music Hall
Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής 3
Τηλ.  210.3303300

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here