Τον έχουμε γνωρίσει μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής (Η Κουζίνα της Μαμάς, Happy Cook, κ.α.), όπου μαζί με τις κατσαρόλες και τις κουτάλες, έχει πάντα μαζί του και μια κιθάρα!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας «μαγειρεύει» τις δικές του μελωδίες και τις συγκεντρώνει σε ένα CD
με τίτλο «Πάλι εδώ» που κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2015 από την Final Touch!

Τα τραγούδια του CD, που γράφτηκαν σε βάθος δεκαπενταετίας, κινούνται σε ύφος alternative pop/rock με ελληνικό στίχο και παρουσιάζονται για πρώτη φορά ως ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά. Μέσα από το επερχόμενο του CD, προέρχεται το πρώτο του single με τίτλο «Που είσαι;», που συνοδεύεται από ένα άκρως πρωτότυπο, καλοκαιρινό video!

Το «Που είσαι;» είναι ένα pop/rock κομμάτι με uplifting μελωδία και ταξιδιάρικη διάθεση στο οποίο
ο Ευτύχης πλαισιώνει τα φωνητικά του παίζοντας ακουστική κιθάρα και φυσαρμόνικα. Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του ιδίου, ηχογραφήθηκε στο Prova Studio και η ενορχήστρωση έγινε από τον Χρήστο Βεντούρα.

Το Video Clip γυρίστηκε από τον ίδιο με κάμερα στο χέρι, και τη βοήθεια του Σάκη Γιούμπαση στις αερολήψεις,  επιτυγχάνοντας την πρωτοποριακή αισθητική Selfie Video, τη νέα μόδα που κάνει θραύση στη Vlog-όσφαιρα!

Γυρισμένο σε πάνω από δέκα διαφορετικούς προορισμούς σε Ελλάδα και Τουρκία, στα πλαίσια της κρουαζιέρας  με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, μέσα από έξυπνες λήψεις και αριστοτεχνικό μοντάζ, σε μόλις τρία λεπτά μας ταξιδεύει σε Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Κρήτη, Σύμη, Κωνσταντινούπολη, Εφεσσο, καθώς και σε παραλίες, βουνά και λαγκάδια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here