Ένας ηθοποιός συνομιλεί με έναν ρεμπέτη.

Για 5η σεζόν θα επαναληφθεί ο συγκλονιστικός μονόλογος της Νάσης Τουμπακάρη, «Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης», σε μια μοναδική σκηνοθεσία και ερμηνεία από τον Θανάση Παπαγεωργίου.

Ερμηνεία που έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση και έχει συζητηθεί πολύ, τόσο ανάμεσα στον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και μεταξύ των χιλιάδων θεατών, πολλοί από τους οποίους ζητούν την επανάληψη της για να μπορέσουν να την ξαναδούν αλλά και να την παρακολουθήσουν όσοι δεν μπόρεσαν μέχρι τώρα.

Ο μονόλογος «Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης» έχει κάνει ήδη περισσότερες από 350 παραστάσεις στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά, την Κύπρο και φυσικά τη Σύρο, γενέτειρα του Μάρκου Βαμβακάρη.

Οι παραστάσεις αυτής της σεζόν θα ξεκινήσουν την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, πάντοτε στο Θέατρο ΣΤΟΑ, στου Ζωγράφου, που φέτος κλείνει 53 χρόνια συνεχούς παρουσίας, αριθμός μοναδικός για ιδιωτικό θέατρο.

Το έργο «Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης» γράφτηκε από τη Νάση Τουμπακάρη και βασίστηκε στην αυτοβιογραφία του Μάρκου Βαμβακάρη από την Αγγελική Βέλλου-Κάιλ, η οποία κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαζήση.

Η σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια ανήκει στη Λέα Κούση, μόνιμη συνεργάτιδας του Θεάτρου Στοά.

Έναρξη: Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023

Παραστάσεις
Παρασκευή & Σάββατο 20:30
Κυριακή ώρα 19:00

Διάρκεια: 90 λεπτά

Θέατρο Στοά
Μπισκίνη 55, Ζωγράφου
Τηλ. 210 7702830

Τιμές εισιτηρίων: 15 € | 12 € (ΑμεΑ, φοιτητικά, 65+, άνεργοι)
Ομάδες μεγαλύτερες των 15 ατόμων: 10 € για όλες τις ημέρες

Προπώληση: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here