18/10/2011
Γράφει η Νεκταρία Γιαννούλη
Φωτογράφηση: Μάριος Γκούβας

www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε πέντε τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 17/12  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Ηρώ”

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Σαββάτο 15 Οκτωβρίου και το Tas ART Stage στη Βουτάδων 6 στο Γκάζι φιλόξενει την Ηρώ, που φέτος στο πρόγραμμά της εμφανίζεται με τον ηθοποιό Αργύρη Αγγέλου (στη συγκεκριμένη παράσταση σε ρόλο τραγουδιστή) και με τη Μαρκέλλα Αργυροπούλου. Το τρίπτυχο αυτό, επιφυλάσσει πέρα απο τη μουσική και ξεκαρδιστικά σκετσάκια σε κείμενα του Γιώργου Καπουτζίδη!

Έντεκα παρά, ο κόσμος αρχίζει να μπαίνει στο μαγαζί, με μια ανακούφιση παραπάνω, μιας και το κρύο έξω ήταν τσουχτερό!

Το Stage είναι στο πρώτο όροφο. Μπαίνεις και βρίσκεσαι σε ένα βιομηχανικό χώρο, με ωραίο φωτισμό, όμορφα ανακαινισμένο και έτοιμο να σε υποδεχτεί. Η διακόσμηση και το σέρβις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν χλιδάτα. Μάλιστα, θεωρώ πως 15 ευρώ τιμή εισιτηρίου δεν είναι και τόσο ακριβή για να απολαύσεις μια ωραία παράσταση σε έναν τόσο προσεκτικά επιμελημένο χώρο.

Η ώρα περνάει, ο κόσμος ολοένα και μαζεύεται και εμείς εντοπίζουμε και τους πρώτους επωνύμους που έρχονται να παρακολουθήσουν το live. Ο Νίκος Μουρατίδης κάθεται στο τραπέζι του με τη συνοδεία της παρεάς και των μαθητών του. Γράφω “μαθητές”, γιατί όπως πληροφορηθήκαμε ο Μουρατίδης μαζί με τη Τζίνα Πούλου και την Αποστολία Παπαδημάκη έχουν δημιουργήσει μια καλλιτεχνική σχολή για όσους τους ενδιαφέρει το τραγούδι ή ο χορός. Η σχολή τους βέβαια περιλαμβάνει και άλλα σχετικά με το χώρο προγράμματα, όπως για παράδειγμα styling. Λειτουργεί μάλιστα στο Ισόγειο του Art Stage!

Λίγο πριν την έναρξη του live, πλησιάσαμε την Ηρώ στο καμαρίνι της και είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία μαζί της:

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Αργύρη Αγγέλου;
Ηρώ: Τον Αργύρη τον γνώριζα απο χρόνια. Όχι σαν φίλο, σαν επαγγελματία. Ήξερα ότι τραγουδάει πάρα πολύ καλά, μιας και είχε τύχει να βρεθούμε σε κάποιους χώρους και να τον ακούσω σε κάποιες ερμηνείες του. Όταν του πρότεινα να συνεργαστούμε, του άρεσε πάρα πολύ σαν ιδέα. Και εμένα μ’ αρέσει πάρα πολύ το ύφος του, το στυλ του και η προσωπικότητα του. Είναι ένα παιδί ζωντανό, έχει μέσα του μια ενέργεια πολύ δυνατή και επίσης είναι πολύ ευγενής. Και φυσικά πολύ ταλαντούχος, προχθές που είχε την πρεμιέρα του στο θέατρο μου άρεσε πάρα πολύ όπως έπαιζε τον ρόλο του στο “Σεσουάρ για δολοφόνους”. Και στη συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλός…

Πώς πήγε η πρεμιέρα που είχατε χθες;
Ηρώ: Πολύ καλά, πάρα πολύ καλά! Είχε πολύ κόσμο κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό μιας και οι πρώτες μέρες είναι πάντα δύσκολες σ’ αυτά τα κέντρα και ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.

Στην τελευταία ερώτηση μας να μας πει δυο πράγματα για τη δομή του προγράμματος απάντησε:
Ηρώ: Τα κείμενα τα έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης που είναι μια πολύ ευτυχής συγκυρία για εμένα. Ο Γιώργος είναι επίσης πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης, έχει φοβερό μυαλό και επίσης φοβερό μέτρο. Έχει μέτρο και ξέρει μέχρι που πρέπει να φτάνει ένα αστείο. Είναι σπάνιο να βρεις στις μέρες μας, ανθρώπους με μέτρο, είναι δυσεύρετοι! Ο Αντώνης Λιβερόπουλος έχει κάνει τη σκηνοθεσία. Είναι χορογράφος και μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό. Γιατί όπως και να το κάνουμε, εμείς οι τραγουδιστές δυσκολευόμαστε να μπούμε σε όρια πάνω στη σκηνή. Ο Αντώνης μας βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό, περισσότερο εμένα θα έλεγα, μιας και ο Αργύρης σαν ηθοποιός μπορεί να σταθεί πιο εύκολα. Μας βοήθησε πάρα πολύ και του οφείλω ένα ευχαριστώ.

Στην ερώτηση μας στον Αντώνη Λιβερόπουλο να μας πει λίγα πράγματα για τη σκηνοθεσία απάντησε: “Δεν θέλω να μιλήσω για τη σκηνοθεσία. Απλά για τη συνεργασία μου. Μ’ αρέσει πάρα πολύ η συνεργασία η συγκεκριμένη. Και με την Ηρώ και με τον Καπουτζίδη, γενικά πολύ κέφι με όλους. Έχω κάνει και άλλες συνεργασίες αλλά η συγκεκριμένη είναι η καλύτερη και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτή”!

Ηρώ - Αντώνης Λιβερόπουλος

Η ώρα έχει πάει δώδεκα, ο κόσμος έχει γίνει πολύ περισσότερος και η Ηρώ ανεβαίνει στο πιάνο και παίζει το πρώτο της κομμάτι. Ακολουθεί το περίφημο “Koίτα με αντέχω”. Δύο χρόνια απουσιάζει απο το χώρο κι όμως είναι σαν να μην έλειπε μια μέρα!

Συνεχίζει με τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά, “Ψύχραιμα”. Ακούμε ακόμα ανάμεσα σε άλλα, τα “Mαριάνθη των ανέμων”, “Mια μαύρη Φόρντ” και “Σουλτάνα η Φωφώ” και κατά τις μία παρά είκοσι, εμφανίζεται στη σκηνή ο Αργύρης Αγγέλου! Ο γνωστός καλλιτέχνης χαιρέταει το κόσμο και ζητάει συγνώμη που άργησε λόγω της παράστασης του στο Θέατρο. Ακολουθεί ένα “σκετσάκι-καυγαδάκι” μεταξύ Αγγέλου και Ηρώς, σχετικό με τους λόγους που άργησε ο Αγγέλου που θα προκαλέσει αρκετά γέλια στο κοινό. Γέλιο προκάλεσε και η ατάκα της Ηρώς “ευτυχώς που γίναμε στάσεις, γιατί αν γινόμασταν λεωφορεία δεν θα μας έβλεπαν ποτέ!” καυτηριάζοντας τη μεγάλη αναμονή στη στάση που περιμένεις περιμένεις και λεωφορείο δεν έρχεται! Το “γίναμε στάσεις” βέβαια, αφορά την αφισοκόλληση για την διαφήμιση της παράστασης τους.

Ηρώ και Αργύρης συνεχίζουν μαζί στη σκηνή με τραγούδια όπως το “Ξανά μαζί” του Κραουνάκη και αμέσως μετά, με …σκηνοθετική πινελιά, θα ερμηνεύσουν πλάτη με πλάτη  το “σε θέλω εδώ” της Δήμητρας Γαλάνη, ανάμεσα σε δύο στόρια που έχουν κατέβει απο την οροφή και με εξαιρετικό φωτισμό. Μια πολύ όμορφη στιγμή του προγράμματος…

Αργότερα θα συνεχίσει μόνος του στη σκηνή ο Αργύρης Αγγέλου, με πολλά γνωστά τραγούδια όπως τη “μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων”…

Αργότερα στη σκηνή θα ανέβει και η Μαρκέλλα Αργυροπούλου, εκκεντρική αλλα ενδιαφέρουσα παρουσία, για ένα ακόμη σκετσάκι μαζί με τον Αγγέλου και την Ηρώ. Ύστερα από μερικά κομμάτια του τρίπτυχου, στη σκηνή θα μείνει για μερικά τραγούδια ακόμα η Μαρκέλλα, ντυμένη …catwoman!

Ενώ η ώρα έχει πλησιάσει τρεις, είναι ώρα για …μπουζούκι! Η ώρα θα κυλήσει με ρεμπέτικα και λαϊκά και λίγο πριν τις τέσσερις οι καλλιτέχνες θα αποχαιρετήσουν όσο κόσμο έχει απομείνει να απολαμβάνει ένα διαφορετικό στυλ προγράμματος…

Στην παράσταση συμμετέχουν οι μουσικοί:
Μιχάλης Κατσαρός – πιάνο / πλήκτρα
Γρηγόρης Ντάνης – κιθάρα
Αντώνης Βουζουναράς – Μπάσο
Νίκος Παπαβρανούσης – Τύμπανα
Γιάννης Ματσούκας – Μπουζούκι 

TAS stage (The Art Studio)
Βουτάδων 6, Γκάζι

τηλ. κρατήσεων 213.0185190
κάθε Παρασκευή και Σάββατο
ώρα έναρξης 10.30μμ

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το live


***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΗΜΑΣΤΑΝ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ TAS stage ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΑΛΙΑ Κ ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ!Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!

  2. μας στειλατε και εμάς εκει!
    περάσαμε υπέροχα
    πολύ ωραίο πρόγραμμα.
    τι να πεις για την ΗΡΩ !
    την παρακολουθω απο το “etc”πολλά χρόνια πριν
    ο Αγγέλου μεγάλη έκπληξη
    ευχαριστούμε
    να είσαστε καλά
    Νικόλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here