11/1/2011
Γράφει η Πηνελόπη Μποσταντζόγλου
Φωτογράφηση: Ματίνα Φουντούλη
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Τον Δημήτρη Μητσοτάκη τον γνωρίσαμε από τους “Ενδελέχεια”. Ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος μουσικοσυνθέτης, στιχουργός και  ντράμερ της μπάντας. Εμείς τον συναντήσαμε στην “Αυλαία”, την πρώτη Παρασκευή του χρόνου, να μας παρουσιάζει την πρώτη προσωπική δουλειά του μαζί με τους “Ευδαίμονες” Σταύρο Αναστασιάδη (κοντραμπάσο, μπάσο), Αρετή Κοκκίνου (μαντολίνο, κιθάρες), Εύα Λαύκα (τραγούδι) και Θανάση Σολούκο (ακορντεόν, πιάνο).

Μέσα σε ένα ζεστό, παρεΐστικο κλίμα ακούσαμε το σύνολο της ομώνυμης δισκογραφικής τους δουλειάς – προσωπικά ξεχώρισα το «Αθήνα» – καθώς και μία επιλογή από τα καλύτερα τραγούδια που έγραψε ο Δημήτρης για τους Ενδελέχεια αλλά και διασκευές από το ελληνικό ρεπερτόριο. Η μουσική τους σίγουρα δεν είναι για  εύκολους ακροατές, καθώς πρόκειται για ιδιαίτερα ακούσματα, ντυμένα με ατόφιες μελωδίες και σωστές ενορχηστρώσεις. Και σίγουρα μην περιμένετε να δείτε τίποτα το φαντεζί ή το υπερπαραγωγικό…

Την αμεσότητα αυτή με το κοινό ήρθε να επιστεγάσει μια ευχάριστη “εισβολή”, έκπληξη από δύο νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες τους Δημήτρη Καρρά και Αχιλλέα Μπεκατώρο, οι οποίοι ανέβηκαν από το τραπέζι που καθόντουσαν με την παρέα τους για να μας τραγουδήσουν μερικά δικά τους τραγούδια και να κερδίσουν αβίαστα την προσοχή μας!

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο καλωσόρισμά του ο Δημήτρης Μητσοτάκης, το άκουσμα των τραγουδιών τους θα συντελέσει και στην δική σας “ευδαιμονία”, κόντρα στο περιρρέον κλίμα των ημερών…!

Επόμενο live στις 14 Ιανουαρίου…

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες από το live

 

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here