Τον Σεπτέμβρη του 2018 κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλειά από το συγκρότημα “Γουρούνια στο διάστημα” με τίτλο “Εκεί που ο χρόνος δεν υπάρχει“.

Πρόκειται για διαδικτυακή κυκλοφορία, ενώ μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται και η κυκλοφορία του δίσκου και σε μορφή βινυλίου από την B-otherside.

Ο δίσκος περιέχει 8 κομμάτια που εντάσσονται στο ευρύτερο φάσμα του ελληνόφωνου ροκ με στοιχεία από μελωδικό ροκ μέχρι σύγχρονο ποστ ροκ.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Σεπτέμβριος 2018 | Θεσσαλονίκη
Μίξη / Mastering: Αντρέας Ασημακόπουλος (Massroom studio)
Artwork: Γιάννης Βούρος (αρχιτέκτονας-ζωγράφος)

Tracklist:

  1. Είναι αυτό
  2. Εφιάλτης
  3. Διαδρομή
  4. Φλόγα
  5. Σε εκείνους
  6. Τίποτα
  7. Ο χρόνος δεν υπάρχει
  8. Τίποτα (Remix)

Τα “Γουρούνια Στο Διάστημα” είναι ένα πενταμελές group που δημιουργήθηκε το 2011 στη Θεσσαλονίκη και μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε αρκετά φεστιβάλ στην Ελλάδα και έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές της πόλης, καθώς και αυτοδιαχειριζόμενα στέκια.

Τον Φεβρουάριο του 2015 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ανεξάρτητη δισκογραφική παραγωγή με τίτλο “Καινούριοι καιροί”, συνδυάζοντας στοιχεία από την ελληνόφωνη ροκ σκηνή, δυναμικό ήχο και μελωδικές γραμμές.

Τον Σεπτέμβρη του 2018 κυκλοφόρησαν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Εκεί που ο χρόνος δεν υπάρχει”, σε δικιά τους ανεξάρτητη παραγωγή.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι:
Βούρος Κωνσταντίνος : Φωνητικά
Γεωργακάκης Χρήστος : Κιθάρα, Φωνητικά
Σαββαΐδης Θοδωρής : Μπάσο, Φωνητικά
Γεωργακάκης Νίκος : Κιθάρα
Νέγκογλου Νίκος : Τύμπανα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here