4/2/2010

Και έτσι ακριβώς είναι. Ένα πάρτυ χωρίς προηγούμενο. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Δήμος Αναστασιάδης έπαιξαν χωρίς κανόνες και κέρδισαν το στοίχημα που έβαλαν με τους εαυτούς τους και με το κοινό. Δεν έκαναν απλά την έκπληξη, αλλά κατάφεραν να συζητιούνται και να αποτελούν την πιο εναλλακτική και ταυτόχρονα fun πρόταση της φετινής σαιζόν.

Ο «Σταυρός του Νότου Plus» γεμίζει ασφυκτικά από τα μέσα του Οκτώβρη που ξεκίνησε το πρόγραμμα μέχρι και σήμερα. Γεμίζει ασφυκτικά από τους φίλους του καλού τραγουδιού που έκαναν το συγκεκριμένο πρόγραμμα να αποτελεί το πιο διαδεδομένο μυστικό της χρονιάς. Είναι ελπιδοφόρο για το ελληνικό τραγούδι, δύο νέοι καλλιτέχνες να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα με απόλυτο σεβασμό και κεντρικό του άξονα τον κόσμο και να επιβραβεύονται γι αυτό.

Καθοριστικός για την επιτυχία και ο ρόλος που έπαιξε η σκηνοθεσία της Ελένης Γκασούκα, η παρουσία του Θανάση Αλευρά, ο οποίος με όρους θεάτρου «κλέβει την παράσταση», αλλά και η επιμέλεια και η ενορχήστρωση του προγράμματος που έγινε από τον Γιώργο Ζαχαρίου.

Στο πλευρό των αμέτρητων φίλων τους και πλήθος επωνύμων, ηθοποιών και τραγουδιστών που διασκέδασαν, στήριξαν και απέδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους.

Το πάρτυ όμως συνεχίζεται στο Σταυρό του Νότου και δεν σταματάει εδώ. Μετά το Πάσχα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Δήμος Αναστασιάδης θα ανηφορίσουν στην Θεσσαλονίκη και στην Αποθήκη του Μύλου.

Και από τα μέσα Ιουνίου ξεκινούν το συναυλιακό τους ταξίδι σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, αρχής γενομένης από την Αθήνα.

«Σταυρός του Νότου Plus»
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Φραντζή 14
Τηλ.: 210.9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here