Η Έλενα Κοσμά επανέρχεται με ένα καινούργιο τραγούδι. «Ώρα την ώρα…», είναι ο τίτλος του τραγουδιού και πρόκειται για ένα μελωδικό και ονειροπόλο swing. Αυτό που το κάνει ιδιαίτερο είναι η ύπαρξη του μπουζουκιού, ένα άκρως λαϊκό όργανο βρίσκει θέση σε μια μοντέρνα ενορχηστρωτική φόρμα.

Η μουσική και οι στίχοι του Χρήστου Δέτσικα παρουσιάζουν μια ιστορία χαμένης αγάπης, ενώ η αισθησιακή ερμηνεία και το μοναδικό ηχόχρωμα της Έλενας Κοσμά, αγγίζουν κάθε συναίσθημα.…

Η Έλενα Κοσμά είναι Ελληνίδα τραγουδοποιός με καταγωγή από τον Πάτρα. Ζει στην Αθήνα στην πόλη όπου και ολοκλήρωσε τις μουσικές της σπουδές. Ταυτόχρονα έχει σπουδάσει Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ανοιχτό Ελληνικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Digital Culture: Ψηφιακό Πολιτισμό & Πολιτισμική Τεχνολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται ως μουσικός – τραγουδίστρια και καθηγήτρια πιάνου, ενώ έχει ειδικευτεί στηνηχοθεραπεία κατά Peter Hess (klangschalen) και στο σύστημα μουσικοκινητικής με στοιχεία Orff-Dlcroze και Kodaly.

Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους ανθρώπους της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Κατσαρό, Γιάννη Κούτρα, Κώστα Μακεδόνα, Δάκη, Μιχάλη Βιολάρη, Μιχάλη Δημητριάδη.

Το 2008, παρουσίασε την πρώτη ποιητική της συλλογή «Σκέψεις» από τις εκδόσεις Κάκτος.
Το 2012, κυκλοφόρησε  η δεύτερη ποιητική της συλλογή «Στο χαρτί και στον αέρα» από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης.

Κατά τη διάρκεια της  χειμερινής θεατρικής σεζόν ’15 – ’16 είχε μουσική και συγγραφική συμμετοχή στη μουσικοθεατρική παράσταση «Να με θυμάσαι», ενώ κατά τη διάρκεια της χειμερινής θεατρικής σεζόν ’16 – ’17 έγραψε την πρωτότυπη μουσική για τη θεατρική παράσταση «Αυτός και το πανταλόνι του», έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη με πρωταγωνιστή τον Κώστα Αρζόγλου, σε σκηνοθεσία της Βάνας Πεφάνη.

To 2014, παρουσίασε το πρώτο Digital δικό της τραγούδι, σε στίχους, μουσική και ερμηνεία από το Ogdoo Music Group με τίτλο «Παραισθήσεις».

Σύντομα θα παρουσιάσει στο κοινό την πρώτη προσωπική ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά.

Απολαύστε το νέο single της Έλενας Κοσμά από τη Spicy Music:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here