Την Κυριακή 24/07/2016 ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει συναυλία με την Ελένη Δήμου και τον Θάνο Ολύμπιο στην 3η μαρίνα Γλυφάδας στις 21:00 και με είσοδο ελεύθερη.

Η Ελένη Δήμου είναι μία από τις κορυφαίες διαχρονικές ερωτικές τραγουδίστριες της Ελλάδας. Έχει στη πλούσια δισκογραφία της 20 προσωπικούς δίσκους, οι 9 χρυσοί και οι 3 πλατινένιοι. Το 1981 πήρε το Α΄ βραβείο του 20ού Φεστιβάλ Θεσ/νίκης με το τραγούδι «Μια αγάπη σαν κι αυτή» ενώ ένα χρόνο νωρίτερα είχε κατακτήσει το Γ΄ βραβείο του ίδιου Φεστιβάλ. Έχει τραγουδήσει στη δισκογραφία της τραγούδια κορυφαίων δημιουργών όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Μάνος Ελευθερίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Σαράντης Αλιβιζάτος κ.α. Θα ερμηνεύσει τις γνωστές πολυαγαπημένες επιτυχίες της ‘’Προσωπικά’’, ‘’Ετοιμάζω ταξίδι’’, ‘’Πάρε πασά μου’’, ‘’Πάρε με’’ κ.α. αλλά και γνωστά και αγαπημένα έντεχνα και ποιοτικά λαïκά τραγούδια.


Ο Θάνος Ολύμπιος είναι πτυχιούχος του μουσικού Παν/μίου Αθηνών. Τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος με καινούριες συνθέσεις που του εμπιστεύθηκε ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας και σε στίχους σπουδαίων στιχουργών όπως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος κ.α. Ο δίσκος κυκλοφόρησε μέσω γνωστής εφημερίδας πανελλήνιας κυκλοφορίας και έγινε πλατινένιος. Δισκογραφικά έχει ερμηνεύσει στο παρελθόν τραγούδια καταξιωμένων δημιουργών όπως ο Σαράντης Αλιβιζάτος, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Μανώλης Καραντίνης κ.α. Θα ερμηνεύσει τραγούδια από την δισκογραφία του καθώς και γνωστά ποιοτικά τραγούδια της νέας γενιάς και έντεχνα λαïκά τραγούδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here