Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει δισκογραφικά με ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι και μια συγκινητική ερμηνεία.

“Δεν Σου Χρωστάω Αγάπη”, σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου, η Ελένη Φουρέιρα συγκινεί ακόμα μια φορά με ενα ατμοσφαιρικό τραγούδι, μια δυναμική μπαλάντα, εμπνευσμένη απο ανθρώπινες ευαισθησίες και πάθη!

Μουσική: Γιώργος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Όλγα Βλαχοπούλου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος
Art Direction: Παντελής Τουτουντζής

«Εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες και κορίτσια έχουν υποστεί τον πόνο, βασανίζονται και παραβιάζονται – θηριωδίες πέρα από οτιδήποτε έχω ακούσει ποτέ ή θα μπορούσα να φανταστώ…
Για ένα πρόβλημα τόσο μεγάλο και τόσο πολύπλοκο, όσο είναι η γυναικεία κακοποίηση, από που πρέπει να ξεκινήσουμε για να σταματήσει; Αυτό που έχω σκεφτεί και αυτό που πιστεύω είναι απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε, οπουδήποτε, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσουμε. Θα πρέπει να δράσουμε.
Όσο διαβάζετε αυτές τις λέξεις, σκεφτείτε την ανθρωπιά σας. Σκεφτείτε για μια στιγμή αν εσείς ή η αδελφή σας, η μητέρα σας ή η κόρη σας, ή κάποια γυναίκα που γνωρίζετε ζει μια τέτοια δύσκολη κατάσταση…. και δράστε!»

Charlize Theron  (UN ambassador για την ειρήνη και ιδρυτικός μέλος της καμπάνιας κατά του βιασμού των γυναικών)

Τα λόγια της Charlize Theron, ενώ η ίδια έχει βιώσει ενδοοικογενειακή βία κατά τα παιδικά της χρόνια, ήταν αυτά που μας ενέπνευσαν να περάσουμε το μήνυμα της δράσης ενάντια στη γυναικεία κακοποίηση.

Καμία γυναίκα δεν πρέπει να βιώνει την παραβίαση, πίεση, λεκτική βία, κακοποίηση και πόνο. Ας διαδώσουμε το μήνυμα αυτό μέσα απο τη μουσική και τη δράση μας!

Ελένη Φουρέιρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here