Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ύστερα από μία πορεία που μετρά πια 30 χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή, επιλέγει φέτος να παρουσιάσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της σε μία συναρπαστική καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει κινηθεί σχεδόν σε όλο το φάσμα της μουσικής δημιουργίας, καταγράφοντας πολύ μεγάλες προσωπικές επιτυχίες, τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλους, αλλά και αλησμόνητες συναυλιακές στιγμές.

Την Κυριακή 4 Ιουνίου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίζεται στον Όρμο Αφροδίτης στην Πειραϊκή.

Αυτό το καλοκαίρι δίνει έμφαση στις μουσικές εκείνες με τις οποίες μεγάλωσε και την καθόρισαν:

Η σπουδαία ελληνική μουσική παράδοση, από τα δημοτικά της Νάουσας μέχρι τα διαχρονικά νησιώτικα, συνδυάζεται αριστοτεχνικά με κορυφαία λαϊκά, ρεμπέτικα και σμυρναίικα τραγούδια των μεγαλύτερων συνθετών μας, φτάνοντας μέχρι το δισκογραφικό της παρόν και τις σύγχρονες διασκευές των τραγουδιών του Απόστολου Καλδάρα από τον τελευταίο δίσκο της, που είναι αφιερωμένος στον μεγάλο συνθέτη.
Φυσικά δεν θα λείψουν και τα εμβληματικά τραγούδια που αγαπήσαμε από τη φωνή της σε πρώτη εκτέλεση.

Η τέχνη, η γνώση, το ταλέντο και το πάθος της Ελένης Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτριας, καθώς και η ευρηματικότητα και η δεξιοτεχνία των εξαιρετικών μουσικών που τη συνοδεύουν και συν-δημιουργούν μαζί της επί σκηνής, υπόσχονται μία μοναδική συναυλία, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια που άντεξαν και αντέχουν στο χρόνο.

Ένα σύγχρονο διονυσιακό πανηγύρι, με εξωστρέφεια, αισθητική και υπέροχες ερμηνείες, που θα γίνει η πιο ταιριαστή υπόκρουση στις όμορφες καλοκαιρινές νύχτες!

Ελένη Τσαλιγοπούλου: φωνή
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου: κιθάρες
Απόστολος Τσαρδάκας: κανονάκι
Γιάννης Πούλιος: βιολί
Ταξιάρχης Γεωργούλης: ούτι, μπουζούκι
Άγης Παπαπαναγιώτου: μπάσο
Βασίλης Γιασλακιώτης: τύμπανα

Τάκης Σπυρόπουλος: ηχοληψία
Μαρία Αθανασοπούλου: φωτισμοί

Κυριακή 4 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 20.30

Όρμος Αφροδίτης – Πειραϊκή

Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here