6/6/2011
www.musiccorner.gr

“Κάποιες φορές, στιγμές – στιγμές μοιάζουν όλα κερδισμένα…”

Είναι χρόνια τώρα που η Ελευθερία Αρβανιτάκη ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να φέρει την τέχνη της και την αλήθειά της σε όλους όσους αγαπούν την μουσική και το τραγούδι της. Σε κάθε πόλη στην Ελλάδα, σε μεγάλες πόλεις στο εξωτερικό, στις πιο μακρινές χώρες, στα πιο σημαντικά φεστιβάλ, με μεγάλες ορχήστρες ή με τους δικούς της αγαπημένους μουσικούς, με συνεργάτες πιστούς και φίλους αναρίθμητους. Το 2011 η Ελευθερία κάνει ξανά την καταμέτρηση σημαντικών στιγμών, πολύτιμων και αποφασίζει να παρουσιάσει με λιτό τρόπο τα τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι κι εκείνη μαζί. Η εποχή και η συγκυρία απαιτεί αλήθειες και η Ελευθερία ως καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό της και τον κόσμο που την ακολουθεί πιστά από το ξεκίνημα της μακρόχρονης καριέρας της αποφασίζει να τραγουδήσει με τον πιο ξεκάθαρο, τον πιο αληθινό και άμεσο τρόπο, όπως νιώθει κι αναπνέει.

Φεβρουάριος -Μάρτιος: Η Ελευθερία στην Αθήνα, στο κέντρο της πόλης – Παλλάς – πρώτη φορά παραστάσεις σε ένα θέατρο, νέα εμπειρία – πάλι δική μας, πάλι κοντά μας, με τα τραγούδια που αγαπήσαμε να φτιάχνουν το σκηνικό. Το κοινό την αγκαλιάζει, και ένα νέο ταξίδι ξεκινά.

Μάιος: Η Ελευθερία στην Ισπανία – στο Burgos και στο Santiago de Compostela – δύο προσωπικές συναυλίες, σ’ ένα κατάμεστο κοινό – η μουσική το όχημα και το αίσθημα που ενώνει.

Μάιος ξανά: Η Ελευθερία στο Ισραήλ, στο Rishon Le Zion Spring Festival – ξεδιπλώνει την τέχνη της δίπλα σε άλλους καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο, μιλάει ελληνικά και ξεσηκώνει και πάλι το κοινό.

28 Μαϊου: Επιστροφή στην Ελλάδα: Η ώρα της βράβευσης. Η Ένωση Ιονίων Νήσων την τιμά για την προσφορά της στην τέχνη σε τελετή που έγινε στο κτήριο της Παλαιάς Βουλή. Εκδίδεται γραμματόσημο με την μορφή της.

Ιούνιος: Το καλοκαίρι που μόλις ξεκινά βρίσκει την Ελευθερία Αρβανιτάκη στη σκηνή σε ένα πιο προσωπικό ταξίδι παρέα με τους φίλους της, τέσσερις σπουδαίους μουσικούς συνοδοιπόρους και την ίδια στο κέντρο αυτής της μικρής μπάντας. Μαζί τους θα δώσει δέκα παραστάσεις σε ιδιαίτερους χώρους, σε διαφορετικά σημεία της χώρας. Θα τραγουδά τους στίχους που μας εμπνέουν και τα λόγια που μας κάνουν παρέα και σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή. Στις 5 Ιουνίου, στην Αθήνα στο Κηποθέατρο Παπάγου, στις 20 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη, στην Μονή Λαζαριστών. Η συνέχεια την 1η Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά, στις 13 Αυγούστου στο Sani Festival στην Χαλκιδική αλλά και στην Τήνο, στην Αρχαία Ολυμπία και σε άλλους ιδιαίτερους χώρους σε όλη την Ελλάδα…

Και τον Σεπτέμβριο είναι η ώρα για το στούντιο, είναι η στιγμή για να βγουν στο φως νέα τραγούδια!

Oργάνωση παραγωγής: Live2, 210 7475080 – 4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here