Η Ελισσάβετ Καρατζόλη, μία ερμηνεύτρια με υπέροχη φωνή και μελωδικό ηχόχρωμα, μας παρουσιάζει ένα διαφορετικό project, εμπνευσμένο από την αγάπη και τον θαυμασμό της για έναν σπουδαίο καλλιτέχνη. A Tribute to David Cassidy. Δεκατρία τραγούδια – διασκευές, μια τρυφερή αναδρομή στο παρελθόν που συνθέτουν ένα album, που αποτίνει φόρο τιμής στο φαινόμενο των 70’s Ντέιβιντ Κάσιντι.

Ξεκινώντας τον Απρίλιο του 2024 με την κυκλοφορία των 2 πρώτων singles, Junked Heart Blues και I ’ll Meet You Halfway η Ελισσάβετ ερμηνεύει μοναδικά δύο από τις επιτυχίες του επανασυστήνοντάς τον στους νεότερους και υπενθυμίζοντας στους παλαιότερους ένα από τα πρώτα εφηβικά είδωλα όλων των εποχών. To πλήρες άλμπουμ – αφιέρωμα στον David Cassidy θα κυκλοφορήσει το χειμώνα του 2024.

Η Ελισσάβετ Καρατζόλη μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της:
Μέσα του ’70, στα πρώιμα χρόνια της εφηβείας μου, μπαίνει η σφραγίδα ότι ανήκω στη μουσική κι αρχίζει η απόλυτη ευτυχία που κρατάει μέχρι σήμερα!  
Τα υπέροχα χρόνια της αθωότητας ξεκλειδώνονται και εντελώς ξαφνικά μετά από 50 χρόνια εμφανίστηκαν ξανά, φέρνοντας στη μνήμη μου την μοναδική συγκίνηση του πρώτου έρωτα στο όμορφο πρόσωπο ενός αγοριού που έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε τόσο όμορφα.. το  όνομα του ερωτικού υπαίτιου με υστερία ανά τον κόσμο, David Cassidy. Ο δίσκος που θα ακολουθήσει είναι η ανάγκη της κατάθεσης ευγνωμοσύνης σε έναν από τους πολλούς δασκάλους /καλλιτέχνες που διαμόρφωσαν την καλλιτεχνική μου ταυτότητα. 
Διαβάζοντας, πριν λίγους μήνες την βιογραφία του  ένιωσα  την ανάγκη να αποτίσω έναν μικρό φόρο τιμής σε ένα από τα πλέον υποτιμημένα, κατά τη γνώμη μου, παγκόσμια μουσικά είδωλα.
Φωτεινέ κι αγαπημένε μου David Cassidy, σ’ ευχαριστώ! 
Και πάνω από όλα ευχαριστώ πραγματικά όλους τους εξαίρετους μουσικούς και συντελεστές που ένιωσαν και μοιράστηκαν την αγάπη και τη χαρά που φέρνει αυτός ο δίσκος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here