Ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της, “Embodiment”, η Katerine Duska κυκλοφορεί το Embodiment Revisits, ένα limited edition 10-ίντσο βινύλιο με τέσσερα τραγούδια.

duska_cover_2017_07

«Το βλέπω σαν μια προέκταση, εξέλιξη του δίσκου και σαν “κλείσιμο” παράλληλα», λέει η Katerine, που πέρασε τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες παρουσιάζοντας live το πρώτο της υπέροχο άλμπουμ. Το “Embodiment Revisits” κρατάει μια γεύση από τον δίσκο ενώ έχουν προστεθεί κάποιες πινελιές (ενορχηστρώσεις – ηχογραφήσεις – μίξεις) που το κάνουν πιο ώριμο και πιο σχετικό με τον τρόπο που κοιτάζει πιά τα τραγούδια της η Katerine. Παράλληλα διατηρεί την ποικιλομορφία με δύο πλευρές που έχουν πολύ διαφορετικά moods μεταξύ τους —μια πλευρά εξωστρεφής και μία αρκετά εσωτερική, stripped down με σκοτεινά πνευστά και αναλογικά synthς.

Τέλος, ο δίσκος περιέχει και την πρώτη απόπειρα της Katerine στο ελληνόφωνο τραγούδι «το οποίο ερωτεύτηκα με το που το άκουσα και με ενέπνευσε να το κάνω δικό μου», όπως λέει η ίδια. Το τραγούδι είναι το «Από Μέσα Πεθαμένος» του Αττίκ, που γραφτηκε το 1926 και έχει ηχογραφηθεί επίσημα μόνο δύο φορές (το αυθεντικό με τη Δανάη, και με την ερμηνεία της Αρλέτας το 1987) πριν από τη δική της εκτέλεση.

duska_2017_07

Tracklist
01. Fire Away.
02. Slow
03. Somebody
04. Από Μέσα Πεθαμένος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here