Οι EMIGRE μας παρουσιάζουν τη νέα τους κυκλοφορία και μας διηγούνται με τις πιο γλυκές μελωδίες “Τα Μεγαλύτερα Ταξίδια” τους!

Στην πολύχρονη μουσική τους πορεία, οι EMIGRE ήταν πάντα δημιουργικά συνεπείς στο να μας τροφοδοτούν με ποιοτικές συνθέσεις και δυνατές ερμηνείες. Μέσα από το νέο τους τραγούδι που έχει τον τίτλο “Τα Μεγαλύτερα Ταξίδια” μας ξαφνιάζουν ευχαρίστα με μια ρυθμική μπαλάντα που περιγράφει με τον πιο όμορφο τρόπο τα συναισθηματικά μονοπάτια στα οποία μπορεί να μας οδηγήσει ο έρωτας και η αγάπη. Την σύνθεση υπογράφει ο Γιάννης Χανιωτάκης, ενώ οι υπέροχοι στίχοι ανήκουν στην Λία Σιούτη.

emigre_cover_2016_03

Το τραγούδι “Τα Μεγαλύτερα Ταξίδια” συνοδεύεται και από οπτικό υλικό που την σκηνοθεσία του επιμελήθηκε ο Δημήτρης Συλβέστρος. Μέσα από την παρατήρηση των εκφράσεων και αντιδράσεων των πρωταγωνιστών καταφέρνει να μας μεταφέρει στον πλούσιο κόσμο των ερωτικών συναισθημάτων.

Οι EMIGRE με το νέο τους τραγούδι “Τα Μεγαλύτερα Ταξίδια” καταφέρνουν να παρουσιάσουν το καλύτερο soundtrack για να ντύσουν τον έρωτα αυτή την άνοιξη!

Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Cobalt Music.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here