Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος ανέλαβε την σκηνοθεσία της κωμωδίας που όπως δήλωσαν οι καρδιολόγοι μετά την ανάγνωση του έργου, ότι καλό είναι να μην το δουν τα άτομα που πάσχουν από καρδιά, γιατί απλά θα σκάσουν από το πολύ γέλιο!

Η πρότυπη μουσική είναι της Πηγής Λυκούδη και η σκηνογραφία του Χάρη Σεπεντζή.

Πρωταγωνιστούν: Λίλιαν Αρχοντή, Μαρία Δρακοπούλου, Βενέτα Αναγνώστου και ο Πάντης Κούσης.

Λίγα λόγια για το έργο
Το έργο είναι μια σύγχρονη κωμωδία που σατιρίζει τα πάντα και τους πάντες της εποχής μας. Ένα έργο που γράφτηκε από ένα όνειρο που είδε ο συγγραφέας και μάλιστα από τα πολλά γέλια έσπασε το κρεβάτι και φυσικά διαπιστώθηκε ένα μικρό έμφραγμα στο νοσοκομείο του Τζάνειου οπού μεταφέρθηκε, με αποτέλεσμα να γεννηθεί μια τρελή τρελή κωμωδία με πολύ γέλιο μέχρι δακρύων και ταχυπαλμίες!

Το έργο παρουσιάζει 3 αδελφές από 3 διαφορετικές μητέρες και 1 πατέρα που ταξίδευσε προς τους ουρανούς. Η μία κόρη είναι η ΣΤΕΛΛΑ, νοικοκυρά, ηθική, ο τύπος της γεροντοκόρης, γκρινιάρα, παράξενη , η νοικοκυρά του σπιτιού και ολίγον, άντε καλέ, πολύ μα πάρα πολύ κουτσομπόλα. Κατάγεται από το Αϊβαλί και φυσικά είναι ΑΕΚ!

Η άλλη κόρη η ΜΕΝΗ, ωραιοπαθής, ερωτική, σαγηνευτική ή αλλιώς κρυφή πόρνη πολυτελείας, που συντηρεί το σπίτι και τις δυο αδελφές της. Κατάγεται από του Ψυρρή της Αθήνας, και είναι βαμμένη Παναθηναϊκός.

Η Τρίτη, η ΗΡΩ, τολμηρή, φεμινίστρια, μαχητική, τεμπέλα, οπαδός του #MeToo, αλλά δουλειά γιοκ. Σήμα κατατεθέν της “Θέλω δουλειά χωρίς να σηκώσω τα όμορφα ποδιά μου”. Κατάγεται από τα Καμίνια του Πειραιά και είναι βαμμένη κόκκινη για τον Ολυμπιακό της!

Και τέλος ο άνδρας που είναι ο ΑΡΓΥΡΗΣ, που έμαθαν ότι υπάρχει και ζητούν από αυτόν να έρθει και να τις σώσει, λόγω καταγωγής από τη Θεσσαλονίκη λόγω μητέρας τι θα ήταν ο άμοιρος, μα φυσικά ΠΑΟΚ! Και το γέλιο γέλιο και η τρέλα τρέλα μέχρι λιποθυμίας!

Συντελεστές
• Συγγραφέας: Δημήτρης Γ. Μουζακίτης
• Σκηνοθεσία: Γιάννης Μόρτζος
• Μουσική: Πηγή Λυκούδη
• Σκηνικό: Χάρης Σεπεντζής
• Κοστούμια : Οίκος Τρανούλη
• Βοηθός Σκηνοθέτη : Μάχη Παπαδοπούλου
• Καλλιτεχνικός Διευθυντής : Δημήτρης Μουζακίτης
• Νομικός Σύμβουλος : Βασίλης Κατσαφάδος
• Παραγωγή : Αφαία – Φως – Πολιτισμός Χρήστος Λεούσης

Πρεμιέρα: Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023
Ημέρες παραστάσεων: Κάθε Σάββατο και Κυριακή για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων
Ώρα έναρξης: 21.15
Διάρκεια: 80′ Χωρίς διάλειμμα

Θέατρο Αυλαία
2ας Μεραρχίας &, Κουντουριώτου 182 – Πασαλιμάνι – Πειραιάς
Τηλέφωνα θεάτρου : 2104297771

Τιμή εισιτηρίων: 15€
Ομαδικές κρατήσεις: 10€
Ειδικές τιμές ( ΑΜΕΑ , Συνταξιούχοι , Άνεργοι κλπ ): 12€

Εισιτήρια: TicketServices.gr και στα ταμεία του θεάτρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here