Τις γιορτινές μέρες, η Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το Τρένο στο Ρουφ», παρουσιάζει στο πανέμορφο Μουσικό Βαγόνι Orient Express ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα, στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με το μουσικό σχήμα Dilemma.

Η Πόπη Νταλαχάνη και ο Σωτήρης Τράγκας, το ντουέτο των Dilemma, διασκευάζουν για σαξόφωνο, κιθάρα και φωνή και ερμηνεύουν με το δικό τους ξεχωριστό στυλ παραδοσιακά κάλαντα και γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες όπως: «Jingle bell rock», «Let it snow», «Santa Claus is coming to town», «Feliz Navidad» κ.α., σε μια γιορτινή και ατμοσφαιρική βραδιά.

Η Πόπη Νταλαχάνη και ο Σωτήρης Τράγκας (Dilemma), είναι δύο ιδιαίτεροι μουσικοί δημιουργοί που έκαναν αίσθηση ήδη από την κυκλοφορία της πρώτης δισκογραφικής τους δουλειάς το 2009. Έχουν χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο ουσιαστικά και πρωτότυπα σχήματα στο μουσικό χώρο, λόγω της σύνθεσης οργάνων και ερμηνείας που προτείνουν. Οι Dilemma με την επιτυχημένη μουσική παράσταση“Christmas Train Tunes” συνθέτουν δύο μαγικές βραδιές με υπέροχες μελωδίες και χαρούμενη ατμόσφαιρα στο Μουσικό Βαγόνι της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου «το Τρένο στο Ρουφ».

Σωτήρης Τράγκας :φωνή, σαξόφωνo, φυσαρμόνικες
Πόπη Νταλαχάνη: φωνή, ακουστική κιθάρα, loops

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου & Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου
στις 21.00

Μουσικό Βαγόνι Orient Express
Αμαξοστοιχία-Θέατρο «Το Τρένο στο Ρουφ»
Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ,
επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, 10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός
Πληροφορίες: Τηλ. 210 5298922

Γενική είσοδος 14€
Προαιρετικά κρασί: 3,5 €
ποτό: 6€

Ηλεκτρονική προπώληση VIVA
-Τηλεφωνικά στο 11876 (viva)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here