Αφενός η καλλιτεχνική διευθύντρια του “Φεστιβάλ Ελληνικού Θεατρικού Έργου του 21ου Αιώνα” Λεία Βιτάλη και αφετέρου το ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ, το οποίο στεγάζει και οργανώνει όλες τις παραγωγές του Φεστιβάλ αυτού, με χαρά ανακοινώνουν το τρίτο έργο του 3ου φεστιβάλ Ελληνικού θεατρικού έργου του 21ου αιώνα. Πρόκειται για το νέο έργο της Φρίντας Μιράμπιτα (Χαράς Κιούση) “Επέστρεφα” σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.00.

eleni_filippa_blatzios_2017_01_001

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ :

Η συγκινητική ιστορία μιας νέας γυναίκας που επιστρέφει στη ζωή από το θάνατο.Στο ελάχιστο εκείνο διάστημα, ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο, όταν ο άνθρωπος–μετέωρος δεν επικοινωνεί με τους ζωντανούς, ούτε έχει γίνει αποδεκτός από τον άλλο κόσμο, η Θάλεια συναντά σαν καταλύτη τον παππού της, τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής της. Καθώς οι μνήμες και ο σχολιασμός για τις αντιδράσεις στο θάνατό της δικών της ανθρώπων, αλλά και οι σχέσεις με την οικογένειά και τις φίλες της περνούν από μπροστά της σαν κινηματογραφική ταινία, το παρελθόν και το παρόν μπερδεύονται αναδεικνύοντας την αλήθεια της ζωής της. Άλλοτε με σαρκασμό και άλλοτε με πίκρα το έργο μιλάει για τις συγκυρίες και τις συμπτώσεις που καθιστούν κυρίαρχη δύναμη τη ζωή, στο ακατάλυτο του θανάτου.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ :

Μια αλλιώτικη εκδοχή-μαρτυρία στο αιώνιο ερώτημα αν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση, με χιούμορ και αγάπη για τον άνθρωπο και τις αδυναμίες του. Μια συνομιλία των πρωταγωνιστών με ψηφιακά μέσα, με videoart που δημιουργεί ένα παιχνίδι στο χώρο και το χρόνο, ώστε η παράσταση να προσφέρει οπτικοακουστική εμπειρία στον θεατή.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ :

Συγγραφέας: Φρίντα Μιράμπιτα (Χαρά Κιούση)
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου
Σκηνικά – Κοστούμια: Τόνια Αβδελοπούλου
Μουσική σύνθεση–sound design: dub punk
Video art – trailer: gcldp Γιώργος Συμεωνίδης, Άρτεμις Σταθάκου
Σχεδιασμός φωτισμών: Βαγγέλης Μούντριχας
Μακιγιάζ: Διονυσία Κωνσταντίνου
Φωτογραφίες: Αγγελίνα Παγώνη

Πρωταγωνιστούν:
Ελένη Φίλιππα
Τάσος Μπλάτζιος

Πληροφορίες :

Παραστάσεις: κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 19.00
Από 30 Ιανουαρίου 2017έως 7 Μαρτίου 2017
Τιμές εισιτηρίων:
12 ευρώ (κανονικό),
8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων,
άνω των 65), 5 ευρώ (ατέλειες)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Διευκρινίζεται ότι η κ. Λεία Βιτάλη είναι καλλιτεχνική διευθύντρια αποκλειστικά του Φεστιβάλ και όχι του «Αγγέλων Βήμα», ως προς τις λοιπές δραστηριότητες του σε θέατρο, μουσική και εικαστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here