17/11/2010
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας Μουσικής Σκηνής “Δίπλα στο Ποτάμι”)

Οι Όναρ, ένα από τα πιο αξιόλογα και αγαπητά γκρουπ της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής, θα παρουσιάσουν στη μουσική σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι» τα τραγούδια τους από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Όσα αντίο μας μένουν» αλλά και αγαπημένες επιλογές από όλη την δισκογραφική τους πορεία.

Οι τέσσερις αυτές παραστάσεις θα είναι μια πραγματική συναυλιακή γιορτή. Καλεσμένοι των ΟΝΑΡ θα είναι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες με τους οποίος θα μοιραστούν επί σκηνής μουσικές και τραγούδια. Οι  μουσικές αυτές βραδιές θα ηχογραφηθούν και θα κυκλοφορήσουν σε cd το οποίο θα αποτελέσει το ηχητικό αποτύπωμα της ατμόσφαιρας της ζωντανής συνάντησης των ΟΝΑΡ και των special guests.

Το πρώτο διήμερο – Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Νοεμβρίου – θα βρεθούν στην σκηνή η Ευριδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, η Τζώρτζια (Μπλε), η Ευσταθία, ο Δημήτρης Καρράς, οι Lexicon Project και η Αρετή Κετιμέ, ενώ το δεύτερο διήμερο – Παρασκευή 26 και Σάββατο 27 Νοεμβρίου- συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι θα είναι ο Μανώλης Φάμελλος, ο Rous, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης, ο Κώστας Χρονόπουλος, ο Mc Yinka και η Αλκή.

Ένα πάρτυ από φίλους για φίλους!
 
Ώρα Έναρξης: 22:30
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ είσοδος με ποτό στο μπαρ

Δίπλα στο ποτάμι
Λάμπρου Κατσώνη 189 – Αγ. Ανάργυροι
Τηλ.210.2610444

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here