Ένα αφιέρωμα στη Λίνα Νικολακοπούλου, με τις φωνές της Ερωφίλης και της Αργυρώς Καπαρού, που θα τραγουδήσουν τα τραγούδια της… «Προσωπικά», θα παρουσιαστεί στο θέατρο Μυθωδία, στο Ρέθυμνο, την Τετάρτη, 24 Ιουλίου.

«Όλα αυτά τα χρόνια, κάποια απ’ τα τραγούδια που θα τραγουδήσουν απόψε οι δυο εκφραστικές φωνές της Ερωφίλης και της Αργυρώς Καπαρού, είμαι σίγουρη ότι έφτασαν μέχρι τον ωραίο σας τόπο. Όταν σκεφτόμουν, λοιπόν, τον τίτλο της σημερινής συναυλίας, διάλεξα τον τίτλο “Προσωπικά” γιατί θα παραστώ κι εγώ μαζί με τα τραγούδια μου εκεί, και θα ‘χω τη χαρά να σας συναντήσω προσωπικά.

Θα θυμηθούμε πολλά από μια διαδρομή σχεδόν 40 ετών, από το πρώτο μου τραγούδι μέχρι και σήμερα. Οι συνθέτες που συνεργάστηκα πολλοί και άξιοι. Σταμάτης Κραουνάκης, Γιάννης Σπανός, Θάνος Μικρούτσικος, Νίκος Κυπουργός, Χρήστος Νικολόπουλος, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Νίκος Αντύπας, Δάφνη Αλεξανδρή. Ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση, η συνάντησή μου με τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκι ,καθώς και οι καλότυχες συνεργασίες με τους Gοran Bregovic, Ara Dingzian και πρόσφατα με τον Νikola Piovani.

Με ένα πιάνο, μια κιθάρα κι ένα βιολί θα τραγουδήσουμε μαζί:

Βγες, τραγούδα την ζωή
Πες, θα ‘ρθει ξανά πρωί
Δες τον ήλιο μ’ άλλα μάτια
Με ενός παιδιού χαρά
γιατί κι εσύ παιδί ήσουν μια φορά
»

Παίζουν οι μουσικοί:
Πιάνο: Ευαγγελία Μαυρίδου
Κιθάρα: Δημήτρης Παπαλάμπρου
Βιολί: Βασίλης Ραψανιώτης

Τετάρτη, 24 Ιουλίου

Θέατρο Μυθωδία
Γεράνι Ρεθύμνου

Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 14 €
Προπώληση – φοιτητές – ΑμεΑ: 12 €

Προπώληση: viva.gr και βιβλιοπωλείο Κλαψινάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here