Ο Πολυχώρος Τέχνης Αλεξάνδρεια παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Έρωτας σε δύο πράξεις», μία ωδή στον έρωτα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, 14/2/15.

Μια  βραδιά αφιερωμένη στο ερωτικό τραγούδι με τον μεγάλο μας ερμηνευτή Γιάννη Κούτρα και την ξεχωριστή για την εκφραστικότητα και θεατρική της ερμηνεία Ηλέκτρα.

koutras_rizos_live_2013_12_046

Πράξη πρώτη… με την Ηλέκτρα

ΜΟΙΡΕΣ: Μία δυνατή ερωτική ιστορία   που σφραγίζει ερμηνευτικά η Ηλέκτρα ισορροπώντας  ανάμεσα στο θέατρο, την ποίηση και το τραγούδι.

Μία ιστορία που υπογράφουν οι Σταμάτης Κραουνάκης, Γιάννης Σπανός, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Βασίλης Δημητρίου, Νότης Μαυρουδής,  Ελένη Καραΐνδρου, Μάριος Τόκας, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Ζαμπέτας και Νικόλας Άσιμος και αγκαλιάζουν με την ποίησή τους οι :Οδυσσέας Ελύτης, Τάσος Λειβαδίτης, Κατίνα Παΐζη, Μενέλαος Λουντέμης και Όσκαρ Ουάιλντ.

Επιμέλεια παράστασης- Σκηνοθεσία: Ηλέκτρα
Επιλογή ποιημάτων: Έλλη Ιωακείμογλου
Στο πιάνο ο Βαγγέλης Κωστόπουλος

Πράξη δεύτερη… με τον Γιάννη Κούτρα

ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΟΣ: Με το μοναδικό του ύφος ο Γιάννης Κούτρας ερμηνεύει τα πλέον αγαπημένα ερωτικά τραγούδια που υπογράφουν  οι: Μάνος Λοϊζος, Μάνος Χατζιδάκις, Μίμης Πλέσσας Τάκης Μώραλης , Λευτέρης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Σουγιούλ, Γιώργος Ζαμπέτας και Νίκος Πορτοκάλογλου.

Μια διαφορετική  μουσική παράσταση με τον Γιάννη Κούτρα, όπως δεν τον απολαύσατε ποτέ μέχρι σήμερα!

Επιμέλεια-επιλογή τραγουδιών: Άκης Μουχλιανίτης
Στο πιάνο ο Άκης Μουχλιανίτης

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 ώρα 21.30

Είσοδος: 15 Ευρώ με ποτό

Αλεξάνδρεια Πολυχώρος Τέχνης
Σπάρτης 14 – Πλατεία Αμερικής
Τηλ: 210-8673655

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here