Υπέροχα τραγούδια της Ευσταθίας «πειράζει» με πολλή αγάπη η Έρρικα Πατρικίου μαζί με τον πολυμήχανο ενορχηστρωτή και παραγωγό Μανώλη Λιανή. Η Βολιώτισσα μουσικός και ερμηνεύτρια κάνει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τραγούδια της τραγουδοποιού και θεατρικής συγγραφέως Ευσταθίας.

Ο δίσκος «Τα μετεξεταστέα», περιλαμβάνει οκτώ διασκευές και ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο το «Ξυπνητήρι», που μαζί με το “Ζωές θανατηφόρες” κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα. Ένα άλμπουμ με έντονο γυναικείο άρωμα, με τραγούδια που σχολιάζουν άλλοτε χιουμοριστικά άλλοτε γλυκόπικρα καθημερινές ιστορίες, ρίχνοντας φως στις πιο ανεπαίσθητες λεπτομέρειες των σχέσεων.

«Τα οχτώ τραγούδια έχει ερμηνεύσει η Ευσταθία στο παρελθόν αλλά ο ενορχηστρωτής και παραγωγός Μανώλης Λιανής τα έχει «πειράξει» με ευφάνταστο τρόπο και τα συστήνει ξανά στο κοινό, με τελείως διαφορετικό ήχο. Το album κυκλοφορεί ψηφιακά και σύντομα και σε cd από τον Μετρονόμο.

Πότε τζαζ, πότε ποπ με ανατροπές, πότε λυρικά με πολλά φωνητικά. Στον δίσκο υπάρχει και ένα ντουέτο της Έρρικας Πατρικίου με την Ευσταθία, στο “Ακουσε με”, μια υπέροχη μπαλάντα.

Η Έρρικα Πατρικίου έχει συνεργαστεί με τους συνθέτες Γιώργο Χατζηνάσιο, Νότη Μαυρουδή, Αντώνη Μιτζέλο. Τραγούδησε με ξεχωριστούς ερμηνευτές, όπως ο Βασίλης Λέκκας, με τον οποίο συνεργάστηκε και δισκογραφικά στο «Ο δικός μας κόσμος», με την Αναστασία Μουτσάτσου, τη Λένα Αλκαίου, τον Μπάμπη Τσέρτο, τον Δημήτρη Μπάση, τη Γλυκερία, κα.
Έχει σπουδές στα Ανώτερα Θεωρητικά, στο πιάνο και τη μονωδία ενώ στα πρώτα της τραγουδιστικά βήματα υπήρξε λυρική τραγουδίστρια (δραματική σοπράνο).
Λατρεύει το Μουσικό Παιδικό Θέατρο και κάθε χρόνο μαζί με αξιόλογους συνεργάτες, παρουσιάζει παραστάσεις για παιδιά.

Ενορχήστρωση, ηχογράφηση, παραγωγή, μίξη: Μανόλης Λιανής
Επιμέλεια μίξης: Αιμιλία Τσιμιδάκη
Κιθάρες, τύμπανα, κρουστά, πλήκτρα, προγραμματισμός, φωνητικά: Μανόλης Λιανής
Φωνητικά: Ευσταθία, Έρρικα Πατρικίου
Επιμέλεια artwork: Αντώνης Γλυκός
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ευσταθία

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here