Για πρώτη φορά ο Μανώλης Μητσιάς και ο Βασίλης Σκουλάς συνυπάρχουν σε ένα τραγούδι με τίτλο «Μαύρο Πουκάμισο», συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον! Ο λόγος αυτής της σπάνιας συνύπαρξης είναι το συγκρότημα, ή μάλλον καλύτερα μία ομάδα φίλων μουσικών και όχι μόνο, οι ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ.

Οι ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ κυκλοφόρησαν πρόσφατα το καινούργιο  τους CD από την Panik Platinum με αξιόλογες συμμετοχές τραγουδιστών όπως οι Σταύρος Σιόλας, Σαββέρια Μαργιολά, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Ματθίλδη Μαγγίρα, Γιάννα Βασιλείου, Νίκος Στρατάκης, Μάγδα Βαρούχα, Ανατολή Μαργιόλα, Χρήστος Νινιός, Αργύρης Λούλατζης και με πιο τιμητικές τις συμμετοχές των Μανώλη Μητσιά και Βασίλη Σκουλά!

Το «Μαύρο πουκάμισο», ένα τραγούδι που ενώνει τους κόσμους του Βασίλη Σκουλά, ενός από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της παράδοσης της Κρήτης και του Μανώλη Μητσιά, βασικού ερμηνευτή των μεγάλων ελλήνων συνθετών, έρχεται να μας συστήσει με τον πιο μελωδικό τρόπο το συγκρότημα των ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ και να σταθεί αφορμή να τους γνωρίσουμε καλύτερα!

 

Από το δίσκο, έχουν ήδη οπτικοποιηθεί τα τραγούδια «Στα Σύννεφα» με τη φωνή του Σταύρου Σιόλα (σε στίχους της Μαρίτας Αλημίση), «Να ‘ξερα πού Κοιμάσαι» (σε στίχους του Σπύρου Μέντη) με τη φωνή της Μάγδας Βαρούχα και «Τίποτα δεν Απέμεινε» (σε στίχους του Σπύρου Μέντη) που ερμηνεύει η τραγουδίστρια των ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ, Μυρτώ Καμβυσίδη.

eteronimisi_2017_10_003

Οι ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ αυτό τον καιρό, εμφανίζονται στο πλάι του Σταύρου Σιόλα στη μουσική σκηνή Σφίγγα και την Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου θα υποδεχθούν ως καλεσμένο τον Μανώλη Μητσιά, οπότε θα έχουμε και την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά το «Μαύρο πουκάμισο»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here