Μετά την επιτυχία της πρώτης τους κοινής εμφάνισης  η Εύα Λουκάτου και η Σωτηρία Σουσάνη ξανανεβαίνουν στη σκηνή στο Μπαράκι της Διδότου την Πέμπτη 2 Ιουνίου.

Η Εύα, μετά από τρεις προσωπικές δουλειές και αρκετές συμμετοχές στη δισκογραφία ως συνθέτρια, στιχουργός και τραγουδίστρια, συναντήθηκε με τη Σωτηρία και υπογράφει τη μουσική και τους στίχους της πρώτης δισκογραφικής της δουλειάς. Εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα από τα τραγούδια, τους στίχους έχει γράψει η Ρεβέκκα Ρούσση.

loukatou_sousani_2016_04

«Περάσαμε τόσο καλά στην προετοιμασία και στις ηχογραφήσεις», λένε  «και θέλουμε το ίδιο να κάνουμε μαζί και στη σκηνή. Να τραγουδήσουμε, να χαρούμε και να επικοινωνήσουμε μέσα από τη μουσική που τόσο πολύ αγαπάμε».

Ξεκίνησαν λοιπόν τις ζωντανές τους εμφανίσεις σε ένα πρόγραμμα με αρκετές διασκευές σε γνωστά σε όλους μας ακούσματα, τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Εύας και δείγμα της δουλειάς που έρχεται!

Συνοδοιπόροι σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι, δύο εξαίρετοι μουσικοί, ο Σταύρος Παργινός στο τσέλο και ο Στέλιος Φραγκούς στο πιάνο.

Το Μπαράκι της Διδότου
Διδότου 3 & Σίνα, Κολωνάκι
Τηλ.: 210 3642 990

Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 5 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here