Εκείνη, έχει συνδέσει το όνομά της με μερικές από τις σημαντικότερες μελωδίες του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού και του σύγχρονου κινηματογράφου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Εκείνος, είναι ο έλληνας διεθνής τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια καταχειροκροτείται στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, με δισκογραφία που κατέκτησε κριτικούς και κοινό.

Μαζί, η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Γιώργος Περρής φέρνουν την «Ηλιοφάνεια» σε επιλεγμένες πόλεις στην Ελλάδα, σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα που συνδυάζει συγκίνηση, χαρά και συναίσθημα.

remboutsika_perris_2017_07

Η «Ηλιοφάνεια», το τραγούδι που έγραψαν η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Άρης Δαβαράκης για τον Γιώργο Περρή, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό από την πρώτη κιόλας μέρα που παρουσιάστηκε επί σκηνής και αναμένεται να εξελιχθεί στην επιτυχία της Άνοιξης.

Το «Ποιος Φοβάται Την Αγάπη», το συγκινητικό πρώτο single που κυκλοφόρησε από την συνεργασία των δύο καλλιτεχνών, έγινε το σταυροδρόμι που συναντήθηκαν οι πορείες της καταξιωμένης συνθέτριας και του δυναμικά ανερχόμενου τραγουδιστή, κλέβοντας τις καρδιές του κοινού.

Οι κοινές τους συναυλίες θα ακροβατήσουν ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα («Το τσιγάρο», «Αλεξάνδρεια», «Στα λιμάνια»), κομμάτια από τον κινηματογράφο και το θέατρο («Πολίτικη Κουζίνα», «Νοτιάς», «Συρανό ντε Μπερζεράκ», “Babam Ve Oglum”), τραγούδια από την ξένη δισκογραφία του Γιώργου Περρή, καθώς και τα ολοκαίνουργια τραγούδια της συνεργασίας τους.

——————————

Πρώτοι Σταθμοί της περιοδείας:
5 Ιουλίου – Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου
13 Ιουλίου – Κηποθέατρο Λεμεσού, Κύπρος
14 Ιουλίου – Κύπρος
27 Αυγούστου –  Κάτω Αχαϊά – Πάτρα
4 Σεπτεμβρίου – Βεάκειο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here