Μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες δημιουργούς, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, γιορτάζει την επανεκκίνηση του πολιτισμού και την άφιξη του φθινοπώρου με ένα μαγικό, μουσικό ταξίδι. Ένα μουσικό ταξίδι με άρωμα Ανατολής και Δύσης που θα αγγίξει αισθήσεις και ψυχές. Από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από εκεί σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο με όχημα τις πολυαγαπημένες μελωδίες της συνθέτριας.

Η κορυφαία Ελληνίδα δημιουργός, της οποίας η μουσική έχει ντύσει μελωδικά αγαπημένα μας κομμάτια, ταινίες, αφιερώματα και ντοκιμαντέρ, διαπρέπει για ακόμα μια φορά με τη μουσική της για το συγκινητικό και πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ της Ευτυχίας Φράγκου, «Οι Μη Χαμένες Πατρίδες».

Μετά την Ινδία και τα Cult Critic Awards, έρχεται η Ρώμη με το φεστιβάλ Rome International Movie Awards, να επιβραβεύσει το ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης με συνολικά πέντε βραβεία.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα βραβεύεται ακόμη μια φορά για την πρωτότυπη μουσική της. Μοναδική στο είδος της, πάντα σεβόμενη την ιστορία, το βάρος και την αξία που έχει για τον καθένα μας η μουσική, η Ευανθία Ρεμπούτσικα κατάφερε για ακόμα μια φορά να συγκινήσει και να εκπλήξει κοινό και κριτικούς. Με τις μελωδικές γραμμές και το ήθος της μιλάει κατευθείαν στην ψυχή των ανθρώπων και αποδεικνύει πως το ταλέντο της είναι αστείρευτο.

Το πλούσιο πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει μουσικές από αγαπημένα soundtracks και άλμπουμ.

Με τη συνοδεία της πολυτάλαντης ορχήστρας της, που την αποτελούν ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν και ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι και υπό τον ήχο του κόκκινου βιολιού της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, είμαστε έτοιμοι για το μελωδικό ταξίδι που όλοι έχουμε ανάγκη.

Μαζί της συμπράττουν επί σκηνής οι ταλαντούχοι Tales from the Box (Θάνος Σταυρίδης και Στέλλα Τέμπερλη), ο Ηλίας Παντελιάς και ο Ιάσονας Παπαδάκης με τις δικές τους συνθέσεις και τραγούδια, φέρνοντας την φρέσκια τους διάθεση στη μουσική παρέα.

Οι εκπλήξεις και οι …συμπράξεις δεν σταματούν πουθενά καθώς ο Πέτρος Κούρτης με τους Drum voice σημειώνουν δυναμικότατο παρόν στα κρουστά.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου

Κηποθέατρο Παπάγου

  • Στον χώρο θα ακολουθηθούν όλα τα πρωτόκολλα κατά του COVID-19.

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here