8/3/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός επικοινωνίας)

 

Η Ευρυδίκη, οι Όναρ και ο Δημήτρης Κοργιαλάς συναντήθηκαν τον Νοέμβριο στις παραστάσεις των Όναρ και μια ζεστή παρέα δημιουργήθηκε και δημιούργησε μια νέα παράσταση πολύπλευρη και πολυσυλλεκτική με συγκίνηση, γέλιο, απρόοπτα. Πρόκειται για ένα πολύχρωμο μουσικό live φτιαγμένο με επιλογές από το προσωπική τους δισκογραφία αλλά και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

Την μοναδική αυτή μουσική παρέα θα φιλοξενήσει το club του Σταυρού του Νότου από την Πέμπτη 17 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς θα διαμορφώσουν την ατμόσφαιρα του Club με ξεχωριστούς ήχους και χρώματα παρασύροντας το κοινό σε μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά γεμάτη ρυθμό και όμορφες μελωδίες. Δε σε περίμενα», «Η αγάπη δεν τελειώνει», «Ξέχασε με», «Είναι αργά», είναι μερικά μόνο από τα νέα τραγούδια της Ευριδίκης που θα έχει την δυνατότητα να ακούσει το κοινό, όπως παράλληλα και κομμάτια από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του Δημήτρη Κοργιαλά «Τα κουτιά είναι κουφά». Φυσικά, από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν και τα ντουέτα με τους δύο αγαπημένους ερμηνευτές όπως μεταξύ άλλων τα «Μια φορά», «Θέλω τόσο να σε δω», και τα «Ασε με» και «Θάλασσα» από το τελευταίο τους κοινό άλμπουμ «‘Ετσι είναι η αγάπη».

Οι Όναρ, ένα από τα πιο αξιόλογα και αγαπητά γκρουπ της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής, θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Όσα αντίο μας μένουν», τραγούδια που μιλούν για τον αγώνα που χρειάζεται για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, τη γενιά που έρχεται και την οποία σχεδόν καταδικάζουμε με την συμπεριφορά μας, τη ζωή η οποία δεν έχει πρόβα και πρέπει να την ζούμε σαν παράσταση, για τα αντίο που μένει να ειπωθούν καμιά φορά, για να απελευθερωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά…

Μέσα από το πρόγραμμά τους θα μας ταξιδέψουν με αγαπημένες επιλογές από όλη τους την δισκογραφική πορεία ( «Αν μ’ αγαπάς», «Με τρομάζεις», «Χάρτινα Φανάρια»,»Δεν χρωστάω σε Κανέναν, «Μαχαίρια τώρα τα φιλιά σου») αλλά και με ροκ επιτυχίες παλαιότερες και καινούριες άλλων καλλιτεχνών.

Ιδαίτερο στιγμιότυπο της βραδιάς θα αποτελέσει η μουσική σύμπραξη επί σκηνής της Ευρυδίκης, των ΟΝΑΡ και του Δημήτρη Κοργιαλά η οποία θα μετατρέψει το club του Σταυρού του Νότου σε ένα πραγματικό πάρτυ!

Ώρα έναρξης : 22:30

Σταυρός του Νότου Club
Θαρύπου & Φραντζή, Νέος Κόσμος
Τηλ: 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here