«Πώς να μην αγαπάμε οι Έλληνες την ποίηση και τον ποιητή, αφού και τον Θεό ακόμα στην καθημερινή προσευχή μας τον ονομάζουμε ποιητήν ουρανού και γης;»
Ζήσιμος Λορεντζάτος

H Ευσταθία μας καλεί στη «Γη της Απαγγελίας», μια μουσικοποιητική παράσταση γεμάτη τραγούδια εποχής αλλά και σύγχρονα, πλαισιωμένα από λογοτεχνικές ιστορίες. Ιστορίες από ένα ένδοξο λογοτεχνικό παρελθόν, όταν μεσουρανούσε η Δεύτερη Αθηναϊκή Σχολή και τα ποιήματα τα έλεγαν αλλιώς και «τραγούδια».

Η τραγουδοποιός και θεατρική συγγραφέας θέλει να μοιραστεί μαζί μας την αγάπη της για την τρυφερή αυτή συνήθεια του παρελθόντος .Διανύοντας και σήμερα μια δύσκολη περίοδο με χαρακτηριστικά πολέμου λόγω της πανδημίας, μια τρυφερή τραγουδιστική και ποιητική εκδήλωση, είναι βάλσαμο στις ψυχές μας.

Σε αυτό το τόλμημα θα βοηθήσουν φίλοι από διαφορετικούς χώρους αλλά με την ίδια αγάπη για την ποίηση και την λογοτεχνία , που θα απαγγείλουν στο τέλος της παράστασης το αγαπημένο τους ποιήμα ή πεζό.

Κι όλα αυτά θα συμβούν στον χώρο του Black Duck, στο κέντρο της Αθήνας, που στηρίζει πάντα τις ιδιαίτερες καλλιτεχνικές εκφράσεις.

Άξιος συνοδοιπόρος της Ευσταθίας στο πιάνο, ο Χάρης Μπότσης.

Από την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή του ίδιου μήνα
στις 18.30

Βlack Duck Multiplarte
Χρήστου Λαδά 9Α(σταθμός μετρό Πανεπιστήμιο)
Τηλέφωνο κρατήσεων:210 3234760,210 3252396

Ελάχιστη κατανάλωση 12 ευρώ με κρασί / μπύρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here