Η Ευσταθία περιμένει τους φίλους της για μία και μόνο βραδιά στο Half Note, για να τους τραγουδήσει τα παλιά και τα καινούργια της τραγούδια. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της album με τίτλο «Γένους θρυλικού» (από την Digital Minds), την πρώτη Δεκεμβρίου (ημέρα των γενεθλίων της), θα παρουσιάσει μια μουσική παράσταση εφ’ όλης της ύλης.

Αφού διάνυσε αρκετά χιλιόμετρα θεατρικής γραφής και άπλωσε τη δημιουργικότητά της και σε άλλα είδη τέχνης, η τραγουδοποιός συγκεντρώνεται στον μελωδικό της πυρήνα, τα τραγούδια αγκαλιάζοντας ζεστά και ανεπιτήδευτα το ρεπερτόριό της με πιο ακουστική και τζαζ διάθεση.

Εκλεκτή καλεσμένη η φίλη της, Μελίνα Τανάγρη, η οποία συμμετέχει στο πολύ ιδιαίτερο κομμάτι, «Ελένη εκ Σύρου», το οποίο κρύβει μια μαγική ιστορία και ήδη έχει αρχίσει να κερδίζει τις εντυπώσεις, καθώς αποτελεί και το πρώτο single που κυκλοφόρησε ως προπομπός του νέου της άλμπουμ.

Το δεύτερο single του νέου της άλμπουμ κυκλοφόρησε κι εκείνο πριν από λίγες μέρες και είναι μια διασκευή του γνωστού «Εγώ είμαι η νέα γυναίκα», ενός τραγουδιού που πρωτοτραγούδησε η Μαρίκα Κοτοπούλη το 1908, στα «Νέα Παναθήναια» και γι αυτό τον λόγο η Ευσταθία το ξαναβάφτισε «Μαρίκα».

Πιάνο: Χάρης Μπότσης
Τύμπανα: Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος
Κοντραμπάσο: Μαμπρέ Κασαρτζιάν
Φωνητικά: Αδελφές Μητσάκου (Λίνα- Άννα Μαρία)

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21.30

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Αθήνα
Τηλ. 210 9213310

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here