Η ανατρεπτική μουσική ομάδα που έχει κατακτήσει το κοινό της Θεσσαλονίκης ξαναχτυπά με νέο Video – Single! Πρόκειται για μία σύγχρονη εκτέλεση του πασίγνωστου τραγουδιού «Και Καλύτερα» (πρώτη εκτέλεση: Μαρινέλλα).

Οι Fabulous – The Show Band, μια έμπνευση του συνθέτη και παραγωγού Κωνσταντίνου Γκιβίση, είναι μια πολυμελής καλλιτεχνική ομάδα που προσφέρει μουσικοχορευτικό θέαμα υψηλού επιπέδου, επικεντρωμένο στις πιο ξεσηκωτικές pop και dance επιτυχίες.

Μετά από τη περσινή τους Dance κυκλοφορία με τίτλο «Να χορέψουμε», δε θα περιμέναμε τίποτα άλλο παρά ένα απολύτως χορευτικό και γεμάτο ενέργεια κομμάτι! Επιστρέφουν δυναμικά με μία δεύτερη εκτέλεση με ένα από τα πιο γνωστά χορευτικά τραγούδια όλων των εποχών.

Η σύγχρονη παραγωγή και ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Γκιβίση συνδυάζει μοντέρνα ηλεκτρονικά στοιχεία με στοιχεία funk και disco σε ένα υπέρ-κεφάτο dancefloor hit που προσφέρεται για ατελείωτο ξεφάντωμα μέχρι πρωίας!

Το τραγούδι αυτό, σε στίχους και μουσική του Νίκου Ιγνατιάδη, συνοδεύεται από ένα καλογυρισμένο video clip με θέμα ένα Divorce Party!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here