Ο τραγουδοποιός Φάνης Μπαρμπούνης θα εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή του Ίλιον Plus την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Πλαισωμένος από μια εξαιρετική ομάδα μουσικών (που τους γνωρίσαμε από την εκπομπή της ΕΡΤ «Μουσικό κουτί»), θα παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα, με κεντρικό άξονα το τελευταίο του single με τίτλο «Της ψυχής τα δεσμά». Πρόκειται για ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική του ιδίου, και ενορχήστρωση του Γιάννη Δίσκου, που από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του κέρδισε τις εντυπώσεις και ακούστηκε σε περισσότερους από 50 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα!

Το μουσικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο, αλλά και πολλά αγαπημένα τραγούδια της έντεχνης και λαϊκής μουσικής.

Guest star της βραδιάς ο Μιχάλης Βογιατζιδάκης με τη λύρα του, μαζί με τον οποίο θα κάνουν ένα μικρό αφιέρωμα στην Κρητική μουσική, τιμώντας την καταγωγή του Φάνη Μπαρμπούνη από την Ασή Γωνιά Χανίων.

Ο Φάνης Μπαρμπούνης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει κερδίσει το σεβασμό του καλλιτεχνικού χώρου και στην μέχρι τώρα πορεία του έχει συνεργαστεί µε διάφορους καταξιωµένους καλλιτέχνες. Στις ζωντανές του εμφανίσεις αναδεικνύει το προσωπικό του ύφος που συνδυάζει έντεχνα και λαϊκά στοιχεία με την παραδοσιακή μουσική, και αφήνει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις!

Κυριακή 16 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 21:00

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Γιάννης Δίσκος – πνευστά
Στέλιος Φραγκούς – πλήκτρα
Χρήστος Τζελεπόπουλος – μπάσο
Θανάσης Τσακιράκης – τύμπανα

Φιλική συμμετοχή:
Μιχάλης Βογιατζιδάκης – λύρα

Ίλιον Plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα
Τηλ. Κρατήσεων: 2108824383, 6983600510

Είσοδος: 10 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here