Η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του καινούργιου άλμπουμ με τη σειρά. Αντώνης Απέργης, Νεφέλη Φασούλη και ομάδα πύραυλος υπόσχονται να σας λικνίσουν, να σας συγκινήσουν και να σας δείξουν το δρόμο για την ουτοπία.

Όπως και σε κάθε παρουσίαση δίσκου, ανοίγουμε έναν κύκλο, και θα το γιορτάσουμε με την ψυχή μας, αφελείς και ευτυχισμένοι.

Στο χώρο θα διατίθεται και το CD μας σε φυσικό προϊόν.

Ο Αντώνης για τον Κήπο λέει:
«Tα τραγούδια αυτά είναι 12 ιστορίες-συναντήσεις που αχνά περιγράφω, ακολουθώντας ίχνη και αφήνοντας ίχνη. Eυχαριστίες: H γενναιοδωρία αυτής της μπάντας, η παραδοχή, ο συντονισμός και η αγάπη της είναι αληθινή τιμή για μένα. Τους ευχαριστώ. Ευχαριστώ όσους συνετέλεσαν με τον τρόπο τους σε τούτη την πραγμάτωση. Η συμβολή τους έφερε αυτόν τον καρπό…»

Η Νεφέλη για τον Κήπο λέει:
«Σε αυτόν τον δίσκο φτιάξαμε ένα μαγικό μέρος – έναν κήπο που μοιάζει με τον Παράδεισο. Έναν Κήπο αντίδοτο για την πραγματικότητα, μίαν όαση για όσους δεν αντέχουν την ζωή όπως είναι. Εδώ τα κεράσματα, η ευγένεια και η αποδοχή αφθονούν, κι οι άνθρωποι αγαπούν χωρίς εμπόδια. Ο Αντώνης δημιούργησε αυτό το καταφύγιο που χωρούν όλοι όσοι το σέβονται, και με το τραγούδι μου σας προσκαλώ να ‘ρθείτε κι εσείς.»

Συντελεστές:
Τραγούδι: Νεφέλη Φασούλη
Ηλ. Κιθάρες: Αντώνης Απέργης, Πέτρος Χρηστάκης
Ηλ. Μπάσο: Γιώργος Κωνσταντίνου
Τύμπανα: Παναγιώτης Κωστόπουλος
Κανονάκι: Αθανασία Σταθιά
Τρομπέτα: Νίκος Σαμαράς
Βιολί: Γιάννης Πούλιος

Σχεδιασμός ήχου – Ηχοληψία: Βασίλης Αλεξόπουλος
Artwork: Λευτέρης Κιουρτσόγλου

Σάββατο 18 Μαΐου
Έναρξη: 21:30

Ίλιον plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Πληροφορίες: 2108824383

Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση: 12 ευρώ
Ταμείο: 14 ευρώ

Προπώληση: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here