Το έργο της Σεμίνας Διγενή, Felicità ανεβαίνει στις 6 Νοεμβρίου στο Θέατρο Αλκυονίς, με πρωταγωνίστρια τη Μυρτώ Αλικάκη.

Οι πρόβες για το «Felicità», σε σκηνοθεσία Λητώς Τριανταφυλλίδου, με τη Μυρτώ Αλικάκη και τον Γιάννη Σοφολόγη έχουν ξεκινήσει. Η θεατρική προσαρμογή του Felicità αποκτά ζωή, χάρη στη συνεργασία σημαντικών καλλιτεχνών του χώρου. Τη μουσική υπογράφει ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης, τα κοστούμια ο σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος και τον σκηνικό χώρο επιμελείται ο σκηνογράφος Δημήτρης Πολυχρονιάδης.

Στο «Felicità», η Σεμίνα Διγενή διηγείται ένα παράτολμο πείραμα, ένα παιχνίδι, όπου οι ήρωες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, εναλλάσσονται στους ρόλους του θύτη και του θύματος. Μια φαινομενικά απλή συνάντηση ανάμεσα σε μια σκηνοθέτη και έναν νεαρό διανομέα, εξελίσσεται σε μια κατάσταση γεμάτη ερωτηματικά. Τι συνδέει τελικά αυτούς τους δύο ήρωες; Όταν, η αλήθεια αποκαλυφθεί, ανατρέπει σαρωτικά όσα φαίνονται να ισχύουν.
Με έντονα στοιχεία θρίλερ, το «Felicità» αποδεικνύει ότι όταν το θέατρο ξεφύγει από τα όρια της θεατρικής σκηνής, γίνεται ένα επικίνδυνο παιχνίδι.

Σκηνοθεσία: Λητώ Τριανταφυλλίδου
Σκηνικά: Δημήτρης Πολυχρονιάδης
Κουστούμια: Απόστολος Μητρόπουλος
Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπουλου
Βίντεο: Κάρολος Πορφύρης
Οργάνωση Παραγωγής: Κατερίνα Λιάτσου
Βοηθός σκηνογράφου: Άννα Σάπκα

Από 6 Νοεμβρίου
και κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Θέατρο Αλκυονίς
Ιουλιανού 42, Αθήνα
Τηλ: 2108828100

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here