15/7/2014
www.musiccorner.gr

FEMALE VOICES IN JAZZ: μια βραδιά, ένα φεστιβάλ, με τέσσερις από τις καλύτερες νέες γυναικείες φωνές της σύγχρονης ελληνικής jazz διοργανώνει το Σάββατο 19 Ιουλίου το Bread and Roses, στον ακάλυπτο χώρο του, στη στοά της Πανεπιστημίου 64.

Η άρτι αφιχθείσα από την Νέα Υόρκη τζαζ τραγουδίστρια Τέρη Βακιρτζόγλου παρουσιάζει μια συλλογή από προσωπικές της συνθέσεις καθώς και από ενορχηστρώσεις σε ελληνικά και τζαζ κομμάτια.

female_voices_in_jazz_2014_07_001

Η Κατερίνα Κοζαδίνου υποσχόμενη παρουσία της ευρωπαϊκής τζαζ σκηνής επιστρέφει στην Αθήνα, έχοντας περάσει τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στην Ολλανδία και το Βέλγιο και παρουσιάζει γνωστά standards και μη ερμηνευμένα μέσα από την παράδοση της soul.

Η Nana Trevor, μια νέα άφιξη στο χώρο της Αθηναϊκής jazz σκηνής πειραματίζεται με διάφορα φωνητικά ηχοχρώματα και αυτοσχεδιασμό με scat σε jazz standards και Βραζιλιάνικη bossa.

H Ξένια Ντάνια, 19 χρονών, είναι μία αισθαντική βαθειά και δυναμική φωνή αφού οι καταβολές της προέρχονται από την Τζαμάικα με βασικό πυρήνα την mainstream jazz και την αναβίωση του Great American Songbook, μέσα από gospel και hardbop επιρροές.

FEMALE VOICES IN JAZZ: ένα φεστιβάλ που οι φωνές ξυπνούν την καρδιά της Αθήνας!

Η βραδιά ολοκληρώνεται με ένα ολονύχτιο πάρτι με τις τραγουδίστριες μας Κατερίνα Κοζαδίνου, Τέρη Βακιρτζόγλου, Nana Trevor, Ξένια Ντάνια, να γίνονται οι dj’s της jazz που αγαπάμε.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σεραφείμ Μπέλλος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • NANA TREVOR QUARTET
  • PROTOGENES PLEONASMA 69 feat. KSENIA DANIA
  • KATERINA KOZADINOU QUARTET
  • TERRY VAKIRTZOGLOU TRIO
  • JAZZ PARTY- DJ SET: TERRYVAKIRTZOGLOU / KATERINA KOZADINOU /NANATREVOR / KSENIA DANIA

Σάββατο 19 Ιουλίου

BREAD AND ROSES
στοά Πανεπιστημίου 64, Ομόνοια
τηλ. 2103802898,
σταθμός Mετρό: Ομόνοια

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here