22/11/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Burlesque, kinky, fetish clubbing, freak show, piercing, fire show, fashion cabaret, Μoulin Rouge, , body painting,  Vaudeville, gothic, extreme. Αν έχετε απορίες ή σας φαίνονται …«ξένες γλώσσες» τότε σίγουρα δεν είχατε πάει τις προηγούμενες φορές σε ένα event / show των Τοrture Garden στην Αθήνα ή το εξωτερικό.

Torture Garden : Έκανε την παρθενική του εμφάνιση το 1990 στο Λονδίνο δίνοντας έμφαση στις underground μουσικές και στο extreme dress code, αλλά και στις performances και τα visual shows, λανσάροντας την έννοια του fetish clubbing.

Για την ιστορία, να πούμε πως το Torture Garden ξεκίνησε το 1990 στο Λονδίνο, από τους David TG και Allen TG, με σκοπό να αλλάξει το clubbing όπως το ξέραμε. Και τα κατάφερε!

Έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει show γνωστών καλλιτεχνών όπως οι Tiger Lillies, Dita Von Teese, Masuimi Max, Porcelaine Twinz, Archaos Circus  κ.ά., ενώ παράλληλα έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Τόκιο. Θρυλικό έχει μείνει το Torture Garden event στο Brixton Academy του Λονδίνου.

Το μεγαλύτερο fetish club του κόσμου, χρόνια τώρα καταφέρνει να μυήσει γνώστες και μη στη φιλοσοφία του πόνου, του σαδομαζοχισμού και των δυνατών beat, που συνδυάζονται με απόλυτη επιτυχία σε κάθε show τους.

marniedolly_2013_11_01

Το Σαββατο  23 Νοεμβρίου, μυημένοι και μη, προσπαθήστε να κρατήσετε τα μάτια σας «ερμητικά ανοιχτά», κατά τη διάρκεια του «Fetish Vaudeville Show», που θα φιλοξενηθεί στη σκηνή του Gagarin.

Tρεις διάσημες performers του burlesque, που ανήκουν στο «δυναμικό» του πιο φημισμένου περιπλανώμενου fetish clubbing, του βρετανικού «Torture Garden», σε αισθησιακά χορευτικά, σε πικάντικες performances, σε freak show, με σάτιρα, γοητεία και σίγουρα… πολύ τόλμη, ακροβατώντας στα όρια του πόνου και της ηδονής.

H διασημότερη «Γυναίκα – Φακίρης» της Ευρώπης, η εντυπωσιακή performer Missy Macabre «παίζει με τη φλόγα» και τα κάνει όλα «γυαλιά καρφιά»! Τα show της «Ultimate Fair Fatale» διακρίνονται για την πρωτοτυπία τους και περιέχουν έντονο το ερωτικό στοιχείο

H Marnie Scarlett, φημίζεται για τα υπέροχα κοστούμια της που συμβάλουν στην προκλητική εμφάνισή της. H «Diva του Fetish Cabaret» θα μας σοκάρει ευχάριστα με performances από τη σφαίρα των ερωτικών μας φαντασιώσεων!

Η Vivid Angel, ή αλλιώς «The Queen of Alternative Performance & The Ultimate Showgirl», σε ένα ιδιαίτερο Vaudeville Freak Show, αναζητώντας τον τέλειο άντρα ανάμεσα σε γιγάντιες φουσκωτές κούκλες γυμνών ανδρών!

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς αναλαμβάνει o DJ David TG (συνιδρυτής των Torture Garden)  που στήνει το κατάλληλο, dark gothic, erotic cabaret,  electro swing, freakshow  υποβλητικό μουσικό χαλί, που αρμόζει στο «Fetish Vaudeville  Show».

Καρφιά, αλυσίδες,  μπουστάκια, κορμάκια, φτερά και πούπουλα, διχτυωτά και τούλινα, προκλητικοί χοροί και ηδονικοί ρυθμοί! Η λεπτή ισορροπία ανάμεσα στον πόνο και την ευχαρίστηση. ,διαστροφής και ηδονής! Ένα fetish show για όσους έχουν «γνώριμες» εικόνες από παρόμοια vaudeville events που γίνονται κεκλεισμένων θυρών  σε όλο τον κόσμο, ή … θέλουν να αποκτήσουν, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στην Αθήνα στο Gagarin.

Προτεινόμενο dress code ότι extreme, vintage, glamorous, kinky!
Ας αφήσουμε το casual ντύσιμο στη ντουλάπα με τα jeans

 

Σάββατο 23 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης : 22 :30

Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσίων 205, πολύ κοντά στον σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”.

ΤΙΜΕΣ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 18 e ( προπώληση ) , 23 e ( πόρτα )

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here